Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
lilka Hania bardzo ladne imie, dobry wyborMisiu poprosze o dokonanie zmian w spisie listopadoweczek
mała korekta u nas bedzie
jedyna niespodzianka nie ejst juz niespodzianką i bedzie miala na imie Hania :-)

Misia czyli jednak szpital, trzymaj sie, szkoda ze bedziesz musiala sie pomeczyc w szpitalu, pewnie bedziesz tesknic za mezem i synkiem ale przynajmniej wszystko dokladnie sprawdzaWróciłam od ginki. Jutro idę do szpitala na patologię ciąży. Mam czekać na telefon czy się zwolniło miejsce. Idę się pakować.
i bedziesz spokojniejsza;-) a to trzeba sprawdzic, sama wiesz. myslami bedziemy z toba!
czyli dzisiaj spie na starym lozku
w starym pokoiku
hehe ale dziwnie bedzie.
a co!niech babcia tez sie troche podszkoli

Lekarz nic nie powiedział bo czekam na moją ginekolog aż wróci z urlopu. Nie ma zasięgu i nie mogę jej dorwać przez telefon, ale jestem przygotowana na to ze w pon kaze mi się stawić do szpitala na zbadanie wszytkiego, chociażby na usg nerek, bo rodzenie kamieni może wywołać w ciąży przedwczesny poród. Cały czas biorę nospę i brzuch mi się stawia, niby sytuacja pod kontrolą ale na bank moja ginka to sprawdzi, więc czekam grzecznie do poniedziałku... no chyba że coś się znowu zacznie dziac to bez pytania jadę na izbę przyjęć i niech mnie ratują...
więc dłuuuga.
także luzik w ramionkach! dzięki dziewczynki jestescie kochane