Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Quinnyale cena
Lilka, tak czytalam Twoje wrazenia... no i jestem pod wrazniem, dzialo sie... oj dzialo![]()

ja bede leciala sama z maluchem w grudniu skyeurope
i mysle ze bede miala gdzies co ludzie sobie pomylsla i bede sie pchala do poczatku
za duzo latalam w moim zyciu zeby sie ludzmi przejmowac
jak masz do czegos prawo to masz i koniec

czesc
mieszkanko jest super, przestronne, wyremontowane pokoje i kuchnia. Wlasciciel zostawia nam meble w kuchni (nowe) i lodowke. Natomiast lazienka i kibelek (sa osobno) do remontu. To mnie przerazilo bo trzeba bedzie zrobic wszystko.... Ale ogolenie mieszkanie juz zarezerwowane dla nas i od pazdziernika sie wprowadzamy tam! JUPI !!! Jutro podpisanie umowy przedwstepnej, latanie za kredytem (znowu!) i juz z gorki bedzieJuz mam wizje gdzie co postawic... doczekac sie nie moge
70 metrow jest gdzie co stawiac a nie te marne 30m co prawie nie kupilismy
no to tyle... jestem juz coraz szczesliwsza![]()
Hmm ja pije rozpuszczalną z mlekiem,ale chyba powinnam zacząc pić Inkę prawda?Jest zdrowsza dla dzidzi?Ponoć od Inki wytwarza sie pokarm ?Czy to prawda?
Witaj Lilka z powrotem cieszę sie ze jestes cała i zdrowa.
Lilka gratuluję dziewczynki!!!!!!!!!
Cieszę sie bardzo ze jest zdrowiutka i ze wazy 2 kg super wieści.
.

i mleczko było 
Lilka ale ty tez mozesz szybko dostac paszport dla malej.Mirka tak szybko dostaniesz paszport dla maluszka??
kurcze bo ja watpie czy nam sie uda,dlatego postanwoilismy pojechac do PL na swieta Wielkanocne i od razu ochrzcic malutką
lilka :
co do paszportu to dostane ale austryjacki
o polski nawet nie bede skadac dokumentow bo dziecku starczy na poczatek jeden paszport , jak bedzie mial 5 lat to wtedy zrobie mu polski
z nasza biurokracja nie bedzie mi sie chcialo do tego czasu walczyc
Lilka ale ty tez mozesz szybko dostac paszport dla malej.
Wystarczy udac sie do Ambasady Polskiej i tam od reki wypisuja paszport tymczasowy na rok czasu dla dziecka.Cala sprawa trwa max.30 minut i na tym paszporcie dziecko ma prawo przekroczyc granice.A pozniej w Pl sobie wyrobicie na dluzej paszport.Tak jest przynajmniej u nas.Dowiedz sie.
Chodzi mi o polski a nie norweski paszport.