Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
powodzenia z mieszkanie ;-)czesc mirus
ja nie spie juz od 6.00jakos mnie bola biodra az do nog. W nocy chyba ze 100 razy sie budzilam bo mi zle bylo lezec. No nic jedna noc oki a druga zla.... Czuje sie jakbym niezle sie poturbowala spadajac z czegos wysokiego tak mnie bola biodra. A wogole wstalam tak wczesnie bo podniecona jestem tez tym ogladaniem mieszkanka 70metrowego ;-) Juz sie nie moge doczekac 14.00!!
lilka no ja sobie nie wyobrazam zeby moj marcelek okazal sie dziewczynkaJestem tak bardzo nastawiona na chlopaka ze szok. Poprostu to wiem
Milenka peweni sie cieszy prawda? Kurcze jakbym miala dziewczynke to tez chyba dalabym Milenka... a tej jak dasz na imie??
oj kawusia mi sie juz konczy, zaraz kapu kapu do wanienki :-) heh milego dnia kochane!!
fajnie ze wszystko udalo ci sie kupic,masz juz z glowy
reszte ciasta wystawilam na stol. tesc wpadl do kuchni i mowi" chyba nie zamierzalas tego wyrzucic??przeciez wiesz ze ja uwielbiam takie spieczone resztki" i zanim zdazylam cos powiedziec zjadl wszystkie
nic nie powiedzial bo pewnie glupio mu bylo
a pozniej tylko widzialam ze trzymal sie za brzuch bo cos go dziwnie bolal

smialismy sie z tego z mezem pozniej caly wieczor

Kajunia, trzymam kciuki by maluszki jak najdluzej posiedzialy w brzusiuno i trzymaj sie cieplusio, dobrze, ze jestes pod dobra opieka:-):-)
Lilka... gratuluje cory
...ja wlasnie pieke ciasto ze sliwkami... jakos mnie naszlo
och, dziewczyny tak szukam wozka i mnie trafia... chcemy 3 funkcyjny (gondola, spacerowka i fotelik wpinany w stelaz...) ale ceny sa obledne, albo znowu wozki brzydkie.... ratuuuunku![]()
tez mnie etraz na ciacho ze sliwkami wzieło mhmhmm
super duza gondolka,fajnie sie prowadzi
:-);-)lilka no ja sobie nie wyobrazam zeby moj marcelek okazal sie dziewczynkaJestem tak bardzo nastawiona na chlopaka ze szok. Poprostu to wiem
Milenka peweni sie cieszy prawda? Kurcze jakbym miala dziewczynke to tez chyba dalabym Milenka... a tej jak dasz na imie??

Mili mowimy do małej najczesciej ale rowniez Milka,Milusia
:-)
i juz wiem ze jaj sobie nie robi 

nieeeeeeeee
)

dzien dobry mamusie!
lilka no to masz niespodzianke- corciafajnie ze wszystko udalo ci sie kupic,masz juz z glowy

przez tą moja pewnosc,a tu prosze:-)

wanienka (my chcemy kupic regal kapielowy: wanienka + przewijak)i body bielizniane dla maluszka, a pozostale rzeczy jesli trafia sie okazja i sa sliczne to kupujemy uzywane - dzis kupilam kombinezonik na zime uzywany, ale sliczny i bluze z polarku f-my NEXT superasna, spodnie ogrodniczki... i jestem bardzo z zakupow zadowolona

kolejki jak za komuny
dosłownie za budynkiem!!!

ja stałam z przodu i zaden z tych kretynow nie pomyslał patrzac na mnie ze mam isc....i jakie tu cholera pierwszenstwo??? 

chca miec czyste sumienie