obiecuje ze w tym tygodniu zrobie zdjeciemircia pokaz mi brzusio w galerii. Ciekawa jestem jaki Ty masztermin o jeden dzien roznicy
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
obiecuje ze w tym tygodniu zrobie zdjeciemircia pokaz mi brzusio w galerii. Ciekawa jestem jaki Ty masztermin o jeden dzien roznicy
![]()

Jolie i Anulka super, że bywacie we Wrocławiu, może kiedys się spotkamy na Bielanach Wrocławskich? Jolie gdzie te korty tenisowe są? Bo ja mieszkam obok jakichs kortów tenisowych![]()
Mają zacząć grać jakoś o 16.00. Jakby co to mój mąż gra na klawiszach i ma ciemne kręcone włosy, a będą tam jako Cocon's Club.Dzieki dziewczyny za rade... w takim razie juz nie mam watpliwosci - lozeczko bedzie drewniane...nam tez sie bardziej podobalo, ale obawialismy sie czy dla maluszka odpowiednie, ale teraz sa ochraniacze i faktycznie nie ma problemu
Jolie, chcialam Cie zapytac o szkole rodzenia - chodzisz gdzies u nas, albo zamierzasz? Bo ja bylam 2 razy w szpitalu, ale to nie jest to czego oczekiwalam - super wyglada szkola rodzenia w Walbrzychu, ale dojezdzac tez troszke bez sensu... No i moze nasza polozna jakos nam pomoze...![]()

nie moge ci w tym pomoc bo nie lubie kawy .... pije tylko czarna herbateDzień dobry
Mam pytanie jaką kawe pijecie?
Bo ja pije normalną,ale słyszałam ze trzeba pić zbożową Inkę ?????
Dzień dobry
Mam pytanie jaką kawe pijecie?
Bo ja pije normalną,ale słyszałam ze trzeba pić zbożową Inkę ?????