reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jolie i Anulka super, że bywacie we Wrocławiu, może kiedys się spotkamy na Bielanach Wrocławskich? Jolie gdzie te korty tenisowe są? Bo ja mieszkam obok jakichs kortów tenisowych :-p

No może kiedyś się uda spotkać ;-) A co do grania męża to ma to być na Racławickiej, w sumie to ja już nie wiem czy tam są korty :sorry2: Mają zacząć grać jakoś o 16.00. Jakby co to mój mąż gra na klawiszach i ma ciemne kręcone włosy, a będą tam jako Cocon's Club.

Dzieki dziewczyny za rade... w takim razie juz nie mam watpliwosci - lozeczko bedzie drewniane:-D:-D:-D ...nam tez sie bardziej podobalo, ale obawialismy sie czy dla maluszka odpowiednie, ale teraz sa ochraniacze i faktycznie nie ma problemu:tak::tak::tak:

Jolie, chcialam Cie zapytac o szkole rodzenia - chodzisz gdzies u nas, albo zamierzasz? Bo ja bylam 2 razy w szpitalu, ale to nie jest to czego oczekiwalam - super wyglada szkola rodzenia w Walbrzychu, ale dojezdzac tez troszke bez sensu... No i moze nasza polozna jakos nam pomoze...:-p:-p:-p

Nie chodzę do żadnej szkoły. Na początku myśleliśmy o tym, a później jakoś to się rozeszło. W dużej mierze liczę na tą naszą położną i mam nadzieję, że się nie zawiodę :tak:

Skontaktowałam się dziś z moją koleżanką, która w czwartek urodziła synka i okazało się, że mały ma żółtaczkę i leży w inkubatorze. Zaraz się do Niej wybiorę.

Dzień dobry
Mam pytanie jaką kawe pijecie?
Bo ja pije normalną,ale słyszałam ze trzeba pić zbożową Inkę ?????

Oczywiście zbożowa jest najzdrowsza. A czytałam gdzieś, że szkodliwa dawka kofeiny to 300 mg/dzień. Otworzyłam "mądrą gazetę" i zacytuję ją. Dawka kofeiny w:
- herbata 40 mg (teina, która ma takie działanie jak kofeina),
-kawa mielona 85 mg
- rozpuszczalna 75 mg
- bezkofeinowa 3mg
- cola 24 mg.

Nie wiem czy podają tu czy to kawa z mlekiem czy bez. A jeszcze gdzie indziej czytałam, że nawet kakao ma w sobie te związki.
Ja pię słabą rozpuszczalną z dużą ilością mleka (pół na pół), czasem z ekspresu - wtedy jeszcze więcej mleka daję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry