Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

im nic nie przeszkadza, moj maz ma mnie za paranoiczke jak mowie mu ze naczynia stoja w zlewie 2 dzien i chce zeby pozmywal
nie umiem mu wytlumaczyc czemu sie tak wsciekam jak np pranie lezy i on zawsze jest albo zmeczony albo nie ma czasu go wstawic
nic tylko plakac
uffff Jakos tak mi smutno! Nie moglam wczesniej do was pisac ale opisalam to we wczorajszym poscie! Przykro mi, ze reagujecie tylko na wybrane wiadomosci, wybranych osob! Wiem , ze moze nie czesto bywam ale moze ktoras ma jakies pojecie na temat tych wod plodowych i uspokoi moje nerwy!?
I nie rycz, jak się czyta tyle informacji na temat ewentualnych powikłań to można sobie tylko w łeb strzelić, będzie dobrze!

hehe no u nas tez jest ustalona raz on raz ja tylko ze ja zmywam odrazu a jego naczynia zbieraja sie przez dwa dniKathhe jesli chodzi o naczynia to u mojego roznie bywa, ale nauczylam go sposobem. Po prostu kiedys nie zmyl naczyn wiec nie bylo obiadu, a naczynia na niego dalej czekalyByl troche rozczarowany ale bardzo szybko zrozumial ze mu sie to nie oplacalo. My zmywanie mamy ustalone, raz on, raz ja.
i mnie cholera bierze

jak zjem raz cos takiego to chyba mnie to nie zabije.Raz na jakis czas nam sie nalezy ;-)
Dziewczyny liczycie ruchy waszych malenstw??