Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

...maluszek kopal, chyba go zoladek moj przycisnal...
...ja ruszyc sie nie moglam... maz sie smial... ...a ja juz od kilku dni marzylam o arbuzie... hmmm, jeszcze druga czesc mam w lodowce

no i siusiu biegalam co 10 minut, ale ponoc przy problemach z nerkami to wskazany taki arbuzik

heloł :-):-)
jestem spowrotem
wykonczona totalnie bo nie spałam 24h....troche sie zdrzemłam ale wiecie
mam tyyyyle do opowiadania ze szok :-)
ale narazie tylko poczytam co tam u was sie wydarzyło przez te az 3 dni :-)
buziolki

czekamy z niecierpliwością!tez to ogladalam, a kiedy ma byc czesc druga??bo ta chyba nas bardziej interesuje.Moj maly 4ro letni szwagier jak zobaczyl ten program to powiedzial"bieeeedna dzidzia"buuu koniec czesci pierwszej.... tylko do 18 tyg pokazali co sie dzieje z plodem... buuuu...
hehe juz nie moze sie doczekac Marysi.
po wczorajszej wojnie jest naprawde kochany
ale wiem ze jesli chodzi o facetow to takie stany nie trwaja wiecznie
ja pije slaba rozpuszczalna z mlekiem ale nie za czesto. No i cole tez czasem pijeMam pytanie jaką kawe pijecie?
Bo ja pije normalną,ale słyszałam ze trzeba pić zbożową Inkę ?????
a tak poza tym to przewaznie wode. Nie moge sie niczym napic:-( sokow i coli nie moge za wiele ze wzgledu na cukier wiec zostaje woda.

i ....okazał sie DZIEWCZYNKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i trzymaj sie cieplusio, dobrze, ze jestes pod dobra opieka:-):-)

jakos mnie bola biodra az do nog. W nocy chyba ze 100 razy sie budzilam bo mi zle bylo lezec. No nic jedna noc oki a druga zla.... Czuje sie jakbym niezle sie poturbowala spadajac z czegos wysokiego tak mnie bola biodra. A wogole wstalam tak wczesnie bo podniecona jestem tez tym ogladaniem mieszkanka 70metrowego ;-) Juz sie nie moge doczekac 14.00!! 
Jestem tak bardzo nastawiona na chlopaka ze szok. Poprostu to wiem
Milenka peweni sie cieszy prawda? Kurcze jakbym miala dziewczynke to tez chyba dalabym Milenka... a tej jak dasz na imie??