Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
women ja jestem pelna podziwu jesli chodzi o CiebieNo bedac w ciazy otwierac wlasna dzialalnosc... trzeba byc naprawde silnym. No i to odrazu po prywatnym dramacie..... Podziwiam Cie mamuska! :-)

) i kupic jakies pirdoly... no i znowu powtorka, mezus podstawil mi krzeselko z ekspozycji i siedzialam... bo myslalam, ze upadne, potem przy kasie... jakis problem byl z kodem kreskowym i cena i czekalismy.... no i znowu mi slaboooo, az pani kasjerka dala mi swoje krzeselko... Och, kochaniutkie... coraz mi ciezej...:--(
...brzucholek juz duuuzy, napiety, maluszek ciagle kopie i sie wierci... a mi slaboooo i slaboooo.... dzis pojechalismy z mezem do NOMI, popytac o schody (ciagle jeszcze nie zamowilsmy) i kupic jakies pirdoly... no i znowu powtorka, mezus podstawil mi krzeselko z ekspozycji i siedzialam... bo myslalam, ze upadne, potem przy kasie... jakis problem byl z kodem kreskowym i cena i czekalismy.... no i znowu mi slaboooo, az pani kasjerka dala mi swoje krzeselko...
och... niby duzo wiecej nie waze, chodzic moge i ogoleni wszystko ok - gdyby nie to cholerne oslabienie... nie wiem czy maluszek uciska mi narzady i dlatego tak sie czuje...
i tak to jest