Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, wszystko ladnie, choc pani doktor zmartwila sie wynikami moczu... leukocyty, bialko... i powiedzila, ze jutro zrobie posiew, ale dzis rano powtarzalam badanie, wiec umowilam sie z nia, ze po 20tej zadzwonie na komorke i powiem czy wyniki sa takie same jak wczoraj, wtedy ten posiew, a jak bedzie lepiej to da mi chyba antybiotyk. No i odebralam wyniki i szok
nie ma bialka, a leukocytow 2-5 w polu widzenia (wczoraj bylo 15-30!) ...hmmm, zadzwonie wieczorkiem i zobaczymy co mi powie. Ale poczytalam,ze czesto przed pobraniem probki moczu zaleca sie by w ciazy uzyc tamponu, bo w wydzielinie z pochwy sa bakterie i duzo bialka... i moze tak bylo u mnie... cosik mi wczorajszy mocz zanieczyscilo...

Az spojzalam na swoj brzusio i spytalam, czy tez juz taki jest slicznie duzy
normalnie wziasc tylko i tulic! Juz sie doczeka nie moge swojego malucha... Wiem, ze jeszcze w brzusiu polezy... ale tak zazdroszcze mamcia ktore juz maja pociechy przy sobie
ines dzieki za foteczki!no tak mirka ale wiesz na jakiej podstawie to stwierdzil skoro nie ma rozwarcia według niego? dla mnie teza bez sensu