reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mam tyle prasowania że masakra
nie wiem czy do porodu się z tym uwinę
nazbierała się fura prawie pod sufit:szok::szok::szok::szok::szok:
jestem przerażona:baffled::shocked2::-p:zawstydzona/y::eek::dry:

Mam to samo. Moja mama jak zobaczyła tą stertę, kazała mi przywieźć to do niej, a ona pomoże mi z tym prasowaniem. Część już wywiozłam, ale jeszcze mam mega górę z którą się muszę uporać sama, nie będę już tak tej mojej mamy wykorzystywać;-) Do tego mam jeszcze sprzątanie, musze pomyć podłogi i pogotować grzyby, na które dostałam zamówienie od męża... A się tak nic nie chce, ze szok:baffled:

reklama
Anineczka ja mam skurcze już od dłuższego czasu, ale to chyba sprawa indywidualna, chociaż lekarz ostatnio mi powiedział, ze trochę za wcześnie się zaczeły. Mnie martwi coś innego, a właściwie denerwuje... jestem cały czas zmęczona. Chce mi się spać i łazę jak śnięta. Do tego mam coraz więcej żylaczysków, nawet na małej i w pachwinach. Lekarz powiedział, ze większość z nich zniknie po porodzie, ale ja już na nie patrzeć nie mogę, pomijając już fakt, ze to cholerstwo strasznie boli.

czesc kochane

piszecie o prasowaniu... ja przed ciaza mialam zawsze w jednym pokoju "graciarnie" i tam trzymalam ciuchy do prasowania jak cos potrzebowalam to dopiero przeprasowywalam a tak czekalo i czekalo na zbawienie :zawstydzona/y:;-) Teraz gdy od pol roku mieszkam u tesciowej i jestem w ciazy to na bierzaco prasuje. Kurcze dziewczyny to bardziej z nudow bo ja nienawidze prasowac!

wy macie zylaki... a ja rozstepy :dry: strasznie mnie wysypalo od jakiegos miesiaca -poltora. Strasznie to wyglada i tak jak mowicie boli bo zylki tam tez wywala jakies... W pachwinach i z boku nog tak do kolan prawie. Nigdzie wiecej ich nie mam... ale i tak te co sa to sa wieeeeelkie i bolace! :baffled::szok::no::wściekła/y:

Cholerka ja wlasnie wczoraj zauwazylam pierwsze rozstepy :/ A mianowicie pod brzuchem. boje sie teraz bardziej ruszyc zeby mi dalej brzuch nie popekal.

od jakiegos czasu mam tez bole przepowiadajace... no i wczoraj myslalam, ze to tez "one". Wiec szybko pod kolderke...zaraz jak sie wczoraj z Wami pozegnalam. po 21.00 bylo jakos i jak mnie chwycil bol jak do okresy tylko ze mocniejszy to myslalam, ze urodze! Trzymalo mnie tak do 24,00 gdzies... nie wiem co mi bylo, moze to co niektoym z Was... nie biore zadnych lekow na to...4tego mam wizyte to powiem lekarzowi, teraz jak narazie jest wsio oki i nie bede nigdzie po lekarzach dzwonic, jeszcze mnie w szpitalu poloza :dry: a ja nienawidze szpitali :-( Najwazniejsze ze jest dobrze. Moze udzielilo mi sie od Was kochane bo Wy ostatnio o tych bolach tak :tak::cool2:

Witam

Spalam prawie 12 godzin :-D z jedna przerwa na wc ofkors :eek::-D

A teraz mnie podbrzusze kluje :angry:
Troche polezalam i powoli przechodzi,ale kurcze jakos w pierwszej ciazy nie mialam takich atrakcji :sorry2:
W pierwszej mialam skurcze przepowiadajace,ale pod koniec ciazy (36 tc) tak wiec moze dziewczyny mamy jeszcze czas na nie?

czesc dziewczyny

ja spałam tez ful godzin i jestem niewyspana :eek::eek: ostatnio tak mam....
Anineczka mnie tez podbrzusze kłuje....z Mili tez tego nie mialam i nie wiem za bardzo jak go ''odczytywac'':baffled::sorry2::confused:
przewrocic sie w łozku z jednego boku na drugi to wyczyn
bo mnie tak boli tam na dole wlasnie ze nie moge miesni uzywac

a wogole to znowu mam doline :baffled::baffled::sorry2::-(:-(:-(:-(
kiedy to sie skonczy........

Ojej dziewczyny,to ja Wam strasznie wspolczuje z tymi zylakami...ciekawe od czego sie robia??:szok:
U mnie na szczescie spokoj z tymi sprawami.
Pewnie zrobia mi sie na nowo rozstepy na cyckach,ale to pewnie przy karmieniu.
Na nogach i brzuchu nic nie mam. :sorry2:

Larvuniu ja mam specjalna pralnie,gdzie stoi pralka,elektryczna suszarka i deska.
Ale jakos nie ciagnie mnie w kierunku tego pomieszczenia :-D

reklama
a mnie sie dzis nic niechce , bylam tylko rano w skarbowce oddac zeznanie podatkowe
i do wieczora chyba nic nie bede robic , pozniej idziemy na kolacje do znajomych
wiec chyba sobie odpoczne do tego czasu
co tam w koncu jestem w ciazy i powinnam odpoczywac ;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry