Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

to stwierdziła że robi dla mnie i dla siebie obiad:-) wszyscy sie śmieją z mojego meża że sobie żony szukał też wagi:-) i to blisko urodzin mamy:-) a najgorsze ze mamy prawie identyczne charaktery:-) dziewczyny a wszystkim wam robili juz KTG? bo mi jeszcze nie Nie wiem, moze powinni mi zrobic??
moja mama tez jest z 11:-) i tez waga;-) wagi sa bardzo fajne kobitki;-)Dzień dobrerek:-)
Pati, Kathe:-) dzięki za zyczonka imprezki udanej:-) fajnie było faktycznie:-) ale bylo nas "aż" 4 osoby:-) w tym ja i mój mąż:-) bo my razem studiowaliśmy:-) Ci co mieli być niestety sie pochorowali... a jak wiadomo ciężko tak w środku roku pościągać ekipę większą
Anineczka dobrze że jeszcze 2 w 1:-)
Lilka ja za tydzień w sobote imprezuje bo się okazało ze moja koleżanka ma urodzinki w piątek 12:-)ja mam 9 hehe więc kolejna waga:-) no i stwierdziłyśmy ze zrobimy u mnioe w domku jedna wspólną "ĆWIARTECZKĘ:-)"
a i jeszcze mój wujaszek ulubiony mna 11 urodzinki:-) hehe kurde ale tych wag się nazbierało:-)
jeszcze troszke niech dzidzia poczeka
lepiej byc juz spakowana i "gotowa":-)

mamuski

dzo sie ciesze, ze moge do was kochane zajrzec.
kochane jestescie
:-)
;-)