• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
co do ktg
to ja w pierwszej ciazy nie mialam robionego wogule- pierwsze jak juz przyjechalam do szpitala na izbe przyjec
teraz nie mialam i jakos nie przewiduje a moj gin nie widzi wskazan
moze jak juz jakos bedzie pozno drastycznie

co do przyjemnosci :happy2:
nie bojcie sie wszystko wraca do normy i jest tak jak wczesniej
nic sie jakos nie rozciaga a jak sie rozciaga to sie i kurczy ;-)
po porodzie i przed tez cwiczyc tylko kegla
zaraz po porodzie nie moglam sie za bardzo smiac czy kichac bo czesto gesto slabo tzrzyma sie mocz
ale potem jest jak bylo :happy2:

reklama
co do przyjemnosci :happy2:
nie bojcie sie wszystko wraca do normy i jest tak jak wczesniej
nic sie jakos nie rozciaga a jak sie rozciaga to sie i kurczy ;-)
po porodzie i przed tez cwiczyc tylko kegla
zaraz po porodzie nie moglam sie za bardzo smiac czy kichac bo czesto gesto slabo tzrzyma sie mocz
ale potem jest jak bylo :happy2:

Dzieki:tak::tak::tak::tak: ...mialam taka cichutka nadzieje, ze nie moze byc inaczej... ale co doswiadczonie to doswiadczenie;-);-);-)

Dziewczyny,
a jak to jest jesli chodzi o seks po porodzie... tak mnie to zastanawia... hmmm, jest gorzej...? czuc roznice? Czy wszystko wraca do normy? Hmmm, to chyba pytanie do mamc po raz kolejny...:tak::tak::tak:
jak już sugar... wcześniej napisała wszystko wraca do normy;-)
jak się rozciągnęło to się skurczy:-p
ja miałam jednak pewien problem...
i w sumie kilka moich koleżanek również:cool:
otóz moje libido spadło do zera po porodzie:happy2:nawet się martwiłam ze juz chyba nigdy nie wróci do normy
ale wróciło,moze nawet ze zdwojoną siłą
więc luzik..... nie martw się:-D:-D:-D

Kajunia śliczni panowie:-)

ja też KTG jeszcze nie miałam:-)
a czy mieć bede to nie wiem:-)

ja wyszorowaam dziś wszystkie półeczki w kuchni:-) i teraz szykuję się na "piweczko" spotkanie ze znajomymi ze studiów mamy:-) co prawda nie za wiele osób :-) ale zawsze cos:-)

buźka miłego wieczorka:-)

sabina udanej imprezki zycze:tak:

dziewczyny co do przyjemnosci to mam nadzieje ze wszystko wraca pozniej do normy:-)bo mi juz tego baaaardzo brakuje a jak pomysle ze jeszcze 6tygodni po porodzie nic nie mozna to mnie krew zalewa:no:;-)

anineczka co z toba???odezwij sie jak sie czujesz:tak:

sabinko...udanej imprezki
anineczko..co z Tobą?mam nadzieję że Twoja absencja spowodowana jest wieczorem z mamusią:tak:
kathe..ja w pierwszej ciąży nie miałam KTG ani razu,dopiero na porodówce
teraz lekarz chciał sprawdzić co i jak i dlatego zrobił i na tym chyba koniec bo 16tego mam wizyte i nic nie mówił o kolejnym KTG

własnie się wykapałam i spadam do łóżeczka:-)
brzuch mnie troche w dole pobolewa:cool: jak na @
moze coś się rozkręci :-p;-):tak::-D

reklama
joł wieczorowo
u nas impreza na całego
kumpel z dołu ma urodziny,24-arte jak ja za 12 dni :cool::cool:

wogole tyle Wag co tu poznałam to szok! w kraju znałam dwie osoby spod znaku Wagi na krzyz a tutaj? normalnie tłumy :-D
dzisiaj kumpel,jutro kumpela,4-ego inny kolega,potem 15-stego nastepny,ja 18-stego,potem 22-ego jeszcze jeden :-D:-D:-D:-D
fajnie znac az tylu hihiiiii no i o Sabince naszej pamietam :-);-):cool::happy2:

ale sie rozpisałam hihiiii

wogole dzis mam problemy z wejsciem na BB
nie wiem czemu ?? ale mnie wywala :confused2:

no to kochane zycze spokojnej nocy!!
dziewczyny mam nadzieje ze jakos sie trzymacie bo mnie dzis meczył bol podbrzusza i jeszcze krzyza :confused2::dull:
torbe mam zniesioną i pare pierdołkow uszykowanych w razie W

no to lece do rodzinki

miłego wieczorku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry