• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja również się witam mamuśki :-)

Kuźwa nie spałam całą prawie noc. Mam katar i boli mnie strasznie gardło a właściwie tylko jedna strona :wściekła/y:
tylko niewiem gdzie sie czymś zaraziłam bo dopiero w nocy mnie dopadły te objawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dość, że już wszystko mnie boli (tzn nogi, brzuch,tyłek itp) to jeszcze mi choroby brakuje na koniec ciąży:no:
wspolczuje , znam ten bol ja chorowalam jakies 2 tygodnie temu
nie moglam spac i myslalam ze umre

Ja tez sie witam:tak::tak::tak:

Elbra... ja ze swoim spaniem tez juz nie moge...:-( mam katar i kicham, ale spac nawet bez kataru nie dawalam rady... klade sie pozno, bo po 23-ciej, i tak sobie leze i leze, ciagle i niewygodnie, a to tu zaboli a to tam i tak sie zloszcze, ze mam ochote wstac i sie ubrac... dzisiejszej nocy bylo podobnie... no i to wsawanie - co 45 minut mx. godzinka - siusiu i pic:wściekła/y::wściekła/y:
no i ciagle boli mnie lono, pachwiny, kawalek ud i wnetrznosci (od pepka w dol...)

Pati... jak tam u Was:-p:-p ...cosik zdzialaliscie:-p:-p:-):-)

Lilka... jak minela nocka? Jestes w dwupacku?

Witka
Ja tez sie nie wyspalam.Bylo mi tak goraco,ze miedzy cyckami cieklo ze mnie.
Ale zaraz to nadrobie.Mlody w przedszkolu,babcia pojechala do mojego brata,tak wiec chata wolna :cool2:
Wczoraj spakowalam torbe do szpitala i tyle tego jest,ze musialam pozyczyc torbe pordozna od mojej mamy :szok:

A ja sie bycze.Moja mama wyrecza mnie we wszystkim,az dziwnie,bo od kilku dni nawet mopa nie mialam w reku :dry::szok:
Mlody zafascynowany tak bardzo babcia,ze dzis o 4 rano juz byl u niej w pokoju.A biedna babcia nie miala zegarka i myslala,ze juz gdzies 8:00 i sie szykowala by powitac nowy dzien :laugh2:
Na szczescie uslyszalam mlodego i zabralam go,zeby babcia jeszcze pokimala.
Agent jeden :blink::no:

Ide jakies sniadanko wsunac ;-)

czesc mamuski :-)

widze ze wiekszosc z was wyspana,to ja dla rownowagi w przyrodzie nie :sick:
ręka to raz jedna to druga dretwiała mi do bolu i sie budziłam,łaziłam po mieszkaniu w nocy..ech :sick:
Lilka mi też drentwieją ręce jak śpie cholera wkurza mnie to niesamowicie a dlaczego teraz tak sie dzieje?

Ja tez sie witam:tak::tak::tak:
Lilka... jak minela nocka? Jestes w dwupacku?
Własnie Lilka jestes jeszcze 2w1?I jak sie czujesz?

Ja po przespanej nocy,lecz wczoraj wieczorem mnie cos dopadło
Nagłe wymioty,gorączka złe samopoczucie nie mam pojecia czy to jakis wirus?
Ale dzis jest dobrze
Napisz cos pozniej,bo teraz musze lecic otworzyc kebap i na rynek

witajcie Kochane:-)
ja dla równowagi przespałam noc elegancko-jakbym w ciąży nie była:tak::-D
zadziałaliśmy z mężem wieczorową porą;-),ale beż żadnych efektów:-p
dzisiaj powtórka z rozrywki

współczuje Wam bardzo tych choróbstw okropnych i zycze aby szybko poszły precz:tak::tak::tak:
od wczoraj mi się zdaje ze mały jakoś mało sie rusza...
nie wiem czy mam sie martwić czy po prostu ma lenia:sorry::dry:
idę kawkę zrobić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry