waszka
Listopadowe mamy'07 Waszka
Ja nie kupowalam za duzo ciuszkow:-). Caly czas ktos mi cos przynosi. Tutaj w sklepach jest do wyboru rozmiar Newborn, albo 0-3 miesiac. Kupowalam te wieksze, bo Newborny sa dla dzieciaczkow do 3,2 kg, a po cichu licze, ze moj szkrab bedzie mial wiecej.
Wczoraj dostalam cala torbe super ciuszkow w rozmiarze Newborn, kolezanka mi oddala, sa nowe, bo jej synus w zadne sie po urodzeniu nie miescil
. Wiec mam i wieksze i mniejsze na wszelki wypadek
.

Wczoraj dostalam cala torbe super ciuszkow w rozmiarze Newborn, kolezanka mi oddala, sa nowe, bo jej synus w zadne sie po urodzeniu nie miescil
. Wiec mam i wieksze i mniejsze na wszelki wypadek
.
wiec niestety dietka bedzie scislejsza niz przy ciazy:-(
Nie zebym nazekala, ale moj brat mial zawsze wszystko gdzies bo mu latwo wszystko przychodzilo. Wogole to on zawsze byl ten "lepszy" a ja to taka czarna owca bylam bo to ja w wieku 16lat pierwszy raz sie najebalam do nieprzytomnosci... a moj braciszek w wieku 15 lat ale to co bo to "facet" i wogole pierwsi co "scierzki wydeptuja" maja najgorzej...ja w wieku 18 lat musialam o 22.00 byc w domu bo inaczej zadyma nawet o minute spoznienia a braciszek w wieku 16 lat i juz po nocach do domu nie wracal... bo to "facet". Duzo by tu opowiadac, ale ogolnie to brat nie pala ochota do jakiekolwiek pomocy na codzien i zawsze jak jakas "GRubsza" sprawa to wydzwaniaja po mnie lub mezulka (brat juz ma 22 lata). Ale sie nagadalam 

Choc nie powiem wciagnelalabym taka tlusta pizze i zimna cole i chipsy