• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
misia misia misia misia misia !!! :rofl2::rofl2::rofl2:
dobrze, ze u Ciebie kochana wszystko dobrze :tak: I jak to nie pomoga? Dal znac, ze braciszek sie wlasnie obudzil, juz tak nie nazekaj na straszego braciszka :sorry:

asix ja tam miewam w ciagu dnia drzemki. Jakos mi chociaz dzien leci. A jak sie spi to szybciej czas leci prawda. I cos w tym musi byc co napisalam, ze "organizm przygotowuje sie do czuwania" bo kurcze zauwazylam, ze kazda z nas budzi sie w nocy juz :sorry:

dobrej nocy kochane!

reklama
Misia fajnie ze juz w domku jestes-dobrze ze u ciebie wszystko o.k no i ci zazdroszcze malenstwa-my jeszcze w opakowaniu:tak:

chyba wszycy juz spac poszli,wiec my rowniez udajemy sie do lozeczka:tak:
spokojnej nocy i kolorowych snow!!!
odmeldowuje sie i do jutra!!!

Misia, kochana... mamusia z Ciebie cala geba:-):tak::-):tak::-)

...ja tez juz chce...:-)

dzis od ok.18-tej mam dziwne bole brzusia, potem na chwile sie uspokoilo... a teraz normalnie co moment twardy jak skala i pobolewa mnie cale krocze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ...nie wiem czy to cwiczenia macicy, czy powolutku cosik sie dzieje...

hmm, a moze zmeczenie - dzis 4 razy wchodzilam na 4 pietro no i oprocz tego w domku po schodach - choc niewielkich... no bo ostatnie etapy "wicia gniazda":-D:-D ...mezus wiesza grzejniki elektryczne na gorze, ja zakladalam posciel na nowy materacyk i nowe podusie z kolderka w naszym lozu:laugh2::laugh2:
dzis tez odebralismy paczke z wozeczkiem dla naszego synka...
takze juz wlasciwie wszystko gotowe...

jutro chcemy jeszcze kupic 1 grzejnik konwektorowy, jakby w razie co bylo za chlodno... i chyba musimy podjechac juz zmienic opony na zimowe... ...no a potem mezus ma drukowanie, bo dzis zadzwonilam do kilku osob i otrzeglam, zeby zrobili zapas, bo juz niedlugo moge byc z mezem na porodowce...:rofl2::rofl2::rofl2:

dobranoc...

mam nadzieje, ze brzusio zaraz sie uspokoi, albo cos sie zacznie dziac i urodze...:-D:-D:-D

Misia superaśnie że Igorek grzeczniutki:-) hehe

a co z PATI???? wróciła do domku czy nie? gdzie foteczki Marcelka:-)

kurcze tak sobie myśle że chciałabym urodzic 30:-) heheh ale mam marzenia:-) wg. USG termin mam na 3:-) wiec teoretycznie to juz końcóweczka... ale mój maluszek nic a nic nie przejmuje się że mamcia chce rodzić niedługo:-) wczoraj prałąm firanki, wieszałam :-) i co i lipa:-) nic go to nie rusza...chyba sie trzeba seksikiem zająć i to ostro:-) jhehehe

dzienn dobry!!
Ja juz wode z cytrynka i miodzikiem popijam z rana:tak:
a kawka moze pozniej-mam cisza nadzieje,ze sie jeszcze poloze,bo nocka nie przespana wogole:no:

Sabina-straszny z ciebie ranny ptaszek:-D.chociaz u mnie godzina do tylu-to w sumie pora podobna nie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry