Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam sie herbatką z cytrynką :-)
Jestem padnięta po tej nocy, znowu miałam nawał i do tej pory mnie cyc bolimąż właśnie pojechał po kapuchę na te moje obolałe cycuchy, wziął ze sobą Wika, który wyje od rana bo go zębiska wychodzące męczą, na szczęście zostałam sama w oazie spokoju ze śpiącym Igim w wyrku
![]()

malinois jak sie czujesz 5 dni przed rozwiazaniem?

Kochane mam pytanko odnosnie imienia-co myslicie o imieniu macius???
moja tesciowa stwierdzila,ze to same pijaki i nieudaczniki i ze mam jej tym imieniem wnuka nie krzywdzic (chociaz nie jestesmy pewni czy to chlopak czy dziewczynka).
Powiedzcie,ze znacie normalnego Macka ktoremu sie powiodlo w zyciu-Normalnie dla mnie to zabobony!!
aaaaaaaaaaa dziewczyny powiedżcie co myślicie o regale kąpielowym z przewijakiewm bo ja dziś sobie taki kupiłam na allegro i teraz nie jestem pewna ?????
Malinos ja żadnych pytań w związku ze zbliżającym terminem nie będę zadawać ;-) nie nakręcam..
He he jakie dziwne te emocje.:-)Elbra, Tobie wiele nie zostało i wcale niewykluczone, że będziesz pierwsza ;-)Tak czy inaczej powodzenia życzę.Malinos zazdroszcze już tych tylko 5 dni. Mnie zostało 14 i już się tak ciągnie, że szok:-(