Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my jezdzimy oplem combi z 93 roku, hehe ale jeszcze jakos dziala![]()
to zasługa poprzednich właścicieli, bo samochód sprowadzany z Niemiec.A tak to spedziłam bardzo miły dzionek
wieczór jeszcze lepszy
hehe w towarzystwie męskimmiło po 4 miesiącach samotności poczuć męską obecność i co ważne zainteresowanie,miło hehe
Ale co wam bede opowiadac,czekam do rozwiązania i czekam na czas połogu i pozniej sie ostro biorę za siebie i jakąs przyjemnosc dla siebie.
Ale sie rozpisałyście........Nie było mnie zaledwie 10 godzin
mąż właśnie pojechał po kapuchę na te moje obolałe cycuchy, wziął ze sobą Wika, który wyje od rana bo go zębiska wychodzące męczą, na szczęście zostałam sama w oazie spokoju ze śpiącym Igim w wyrku 
Misia a jaki masz poziom hemoglob., że masz anemię. Wcześniej coś pisałaś, że miałaś 10,4 ale nie zeszło do 8 więc Cię wypuścili, czy wtedy chodziło o hemoglobinę? Pytam, bo na ostatnich badaniach miałam właśnie podobny wynik. Oczywiście łykam zalecone tabletki, ale zastanawiam się przy jakim poziomie należy zacząć się martwić?
i uważam że taki poziom wcale nie jest zły i można z tym żyć a przynajmniej na własne żądanie wypisac się ze szpitala 
Misia no to Ci troche zeszło z napisaniem:-) heheh u mnie szefowie się smiali ze dają mi 3 dni urlopu na czas pobytu w szpitalu..a później wiedzą że mnie bedzie dupsko bolało i nie tylko:-) to kupują mi deskę klozetową z dziurą :-) żebym mogła siedzieć wygodnie przy kompie:-) hehehe
życzę Ci tego z całego serca! :-)
;-)?

Ale u mnie kawa zawsze jest zabielona mlekiem (przynajmniej połową kubka). A samej kawy sypię mniej niż łyżeczkę na kubek. Ogólnie bardziej to napój kawowy.
Przynajmniej dobrze śpię.