reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moja waga :sorry2:hmm... rok przed zajsciem w ciaze wazylam 48kg, w momencia gdy dowiedzialam sie o ciazy wazylam 63kg :baffled: a teraz 80kg :szok: Dlatego mam takie problemy z kregoslupem i ta cukrzyca ciazowa :zawstydzona/y:

Asix ja zawsze ważyłam około 58kg tyle ze po pracy w kasynie jak krupierka,praca nocna po roku rozregulował mi sie organizm i wszystko sie pozmieniało,waga poszła strasznie w dól i juz tak została,wiec mysle ze po ciązy tez szybko wroce do szkieletora ......

Elbra bo tak sie zastnawiałam,tyle sie słyszy o tym bezdechu przez sen,nie chce schizować i sie stresować całe noce i doglądać czy oddycha czy nie.Moze juz teraz wlasnie schizuje.

Larvunia to spore rózniece wagowe nie dziwie sie ze kręgosłup dostał popalić.Ale po ciązy wrócisz do swoich rozmiarów i pewnie bedzie dobrze.

Ale dziś sie lenie,normalnie cały dzień siedze w domku tylko po zakupy wyskoczyłam do Biedrony
Miałam dzis dwa razy gości,poprałam ale i tak sie nudzę.Ja chyba mam ADHD hehe czy jak to sie pisze.

Women, widzę, że wyjątkowo twórcza dziś jesteś :-);-)

Wróciłam ze spacerku, dobrze mi to zrobiło, bo prawie cały dzień na tyłku spędziłam:tak:
Bira jak samopoczucie przed środą? Może głupie pytanie, ale zaryzykowałam ;-):-)

Hejka widze że Woman zdominowała forum ;-)

Ines zdaje się jest na urlopie :tak:

ja dzisiaj mam mega powera, obudziłam się z takim humorem jakiego dawno nie miałam. Chciało mi się tańczyć z radości że nic mnie nie boli i że mój bebech zaczął się ładnie napinać tzn mięśnie odzyskały unerwienie i mogę go wciągnąć hehe ;-)

reklama
wow widze Misia postępy z brzuszkiem,super ja juz też bym chciała mieć mały brzuszek

Zdominowałam dziś FORUM hehe przepraszam ale tak to jest właśnie jak Women siedzi w domu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry