reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No widze,ze listopad nabiera tempa:tak:,ktora nastepna????

Zapomniałyście o mnie. ;-)Przecież jestem po terminie i też czekam z utęsknieniem na maluszka. Chociaż nie chcę zapeszać, ale od godziny 2 w nocy czuję dość silne skurcze (niestety są to bóle krzyżowe) mniej więcej co 20 minut i pojawiało się krwawienie ze śluzem. Juz konsultowałam to z lekarzem, zbadał, zrobił usg, KTG i powiedział, że jest to skutek skracania szyjki, która jest już bardzo mięciutka. :szok:
Trzymajcie kciuki, żeby to było to :-):-):-)

Kathe serdecznie gratuluje, Marysiu witaj na świecie!:-D:-D:-D
Sabinko trzymam kciuki, aby było szybko i w miarę bezboleśnie.

larvunia-ja to nie wiedzialam,ze ty masz cukrzyce ciazowa,no ale jak wyniki w normie to czemu nie podogadzac sobie troszke???;-)

wisienka-dziwnie dziwnie bez sabinki no ale trzymam kciuki!!
apropos kremu na rozstepy to ja cala ciaze uzywalam vichy-wiem ze drogi i wogole ale ja sie tak balam rozstepow ze stwierdzilam,ze przyoszczedze na czym innym a krem kupie-zwlaszcza,ze mam tendencje do rozstepow-no i mi sie skonczyl kilka dni temu i kupilam inny(tanszy)-masakra-mam juz 3 rozstepy a najgorsze jest to ze w mojej okolicy nie moge dostac tego kremu takze czeka mnie dzisiaj jeszcze spora wyprawa po krem,bo te krechy nad pepkiem wygladaja tragicznie!!!

women-ty nasza biznesswoman-zwolnmisz kiedys na chwilke???:-D

malinos- bedzie o.k czekamy na newsy i nic sie nie boj-dasz rade!!!!!!

no ja wyspana,ptranko nastawione,balagan po niedzieli prawie sprzatniety....
wlasnie musze to skonczyc przed wyjsciem do apteki....

reklama
Witajcie Listopadówki :-) Ja co prawda jestem z grudniówek, ale przekazuję sms-a sprzed dosłownie kilku minut od Sylwi_27:

"Jestem w szpitalu, dzidzia jest już gotowa do wyjścia, muszą mnie przebadać, może dziś mnie skroją, lub jutro. Nie wiem napewno. Jak możesz to wejdź na BB na wątek listopad i daj znać Dziewczynom i pozdrów Je"

Także daję znać i pozdrawiam;-) Wiadomości od Sylwii będę przekazywać na bieżąco...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry