malinois
Fanka BB :)
Malinois wysłałam ci wiadomość:-)
Dzięki, już odpowiedziałam, kurcze tyle miesięcy na BB a ja taka niezorientowana.Ale dałam radę odpowiedzieć :-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malinois wysłałam ci wiadomość:-)

dzieki ,brawo kolejna rozdwajajaca sie!!!!
mirka moj spal w body z krotkim rekawem a na to pajac z cienkiej bawelny
przykrywalam go tylko kocykeim
ja sie wykapalam i zaraz ide na ktg, potem jak bede miala sile do szklarza zamowic lustro do lazienki i obczaic taka szybe do prysznica ktora montuje sie na wannie
drogie to diabelstwo ale trza zakupic bo sie leje jak sie czlowiek kapie
pogoda u mnie luksusowa, sloneczko swieci i chce sie zyc
do pelni szczescia potzreba mi tylko samochodu bo jakos szybciej bym ogarnela ale mam nadzieje z juz niedlugo nabedziemy swoje 4 kola a jak dobrze pojdzie to moze nawet 8 bo jedno ukradne moim rodzicom bo maja nadprogram![]()

super .....zaslonka nie wchodzi w rachube
brzydkie toto i jakos mi nie pasuje
a co do szyby to chodzi o cos takiego: Novellini Aurora 1 parawan nawannowy + GRATIS (260546775) - Aukcje internetowe Allegro
Nie ma na to jakiejs rady specjalnej- oprócz tego paska - po prostu się stawy rozluźniają żeby dzidzius miał przez co lepek wystawić...a że boli jak chorercia.... w dzień to jeszcze pół biedy, no i zauwazyłam że jak włożę poduche miedzy kolana to jak by troche mniej boli przy zmianie pozycji i wstawaniu, ale jednak. Najbardziej jak próbuje się przekrecić i przełozyć kolano z lewej strony na prawą.
Jak wstaje to nie moge zrobić kroku bo mnie wszystko boli i dodatkowo jeszcze mam problem z wyprostowaniem się..no i uczucie zgrzytu jest blee...
nie wiem czy też tak to odczuwasz...

ja jestem skazana na zasłonkę 

Szalu dostaje.