reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no to podjelam radykalne kroki
zalozylam ochraniacz i przescieradlo na lozeczko malucha
tak sie tlko zastanawiam czym przykrywac malucha na noc ... i w czym powinien spac
temp. w pokoju pewnie bedzie okolo 20 stp.

brawo kolejna rozdwajajaca sie!!!!

mirka moj spal w body z krotkim rekawem a na to pajac z cienkiej bawelny
przykrywalam go tylko kocykeim

ja sie wykapalam i zaraz ide na ktg, potem jak bede miala sile do szklarza zamowic lustro do lazienki i obczaic taka szybe do prysznica ktora montuje sie na wannie
drogie to diabelstwo ale trza zakupic bo sie leje jak sie czlowiek kapie

pogoda u mnie luksusowa, sloneczko swieci i chce sie zyc

do pelni szczescia potzreba mi tylko samochodu bo jakos szybciej bym ogarnela ale mam nadzieje z juz niedlugo nabedziemy swoje 4 kola a jak dobrze pojdzie to moze nawet 8 bo jedno ukradne moim rodzicom bo maja nadprogram:-p

brawo kolejna rozdwajajaca sie!!!!

mirka moj spal w body z krotkim rekawem a na to pajac z cienkiej bawelny
przykrywalam go tylko kocykeim

ja sie wykapalam i zaraz ide na ktg, potem jak bede miala sile do szklarza zamowic lustro do lazienki i obczaic taka szybe do prysznica ktora montuje sie na wannie
drogie to diabelstwo ale trza zakupic bo sie leje jak sie czlowiek kapie

pogoda u mnie luksusowa, sloneczko swieci i chce sie zyc

do pelni szczescia potzreba mi tylko samochodu bo jakos szybciej bym ogarnela ale mam nadzieje z juz niedlugo nabedziemy swoje 4 kola a jak dobrze pojdzie to moze nawet 8 bo jedno ukradne moim rodzicom bo maja nadprogram:-p
dzieki ,
Powodzenia na ktg
a samochodu gratulacje teraz bedzie niezbedny
co do tego prysznica to nie taniej kupic zaslonke ..... ale pewnie ze szyba jest lepsza ( jezeli dobrze rozumiem to tak skladana na jeden bok wanny )

waszka - gin powiedział że pod koniec ciąży tak się zdarza i to normalne zjawisko, tylko jednym kobietkom zdarza się to poźniej innym wczesniej i w różnym stopniu.
Podobno kobietkom które mają wywoływany poród cały ten proces zachodzi w 10 min.:eek: Nie ma na to jakiejs rady specjalnej- oprócz tego paska - po prostu się stawy rozluźniają żeby dzidzius miał przez co lepek wystawić...a że boli jak chorercia.... w dzień to jeszcze pół biedy, no i zauwazyłam że jak włożę poduche miedzy kolana to jak by troche mniej boli przy zmianie pozycji i wstawaniu, ale jednak. Najbardziej jak próbuje się przekrecić i przełozyć kolano z lewej strony na prawą. :no:Jak wstaje to nie moge zrobić kroku bo mnie wszystko boli i dodatkowo jeszcze mam problem z wyprostowaniem się..no i uczucie zgrzytu jest blee...:sorry: nie wiem czy też tak to odczuwasz...

W dzień jest w miarę w porządku, ale być może to dlatego że w nocy śpimy długo w jednej pozycji..a w dzień się ruszamy.

oczywiście że ja też sie przyzwyczailam do brzuszka, ale odkąd widze te małe stopy wystające spod mojej skóry to juz bym chciała chwycić za tego małego paluszka..:rofl2:

ale sie rozpisałam... trzymam kciuki za dziewczyny i wsłu****ę sie w siebie bo... kurcze.. to już listopad...:happy:

Sugar kupuj szybkę bo zasłonki są do bani :wściekła/y: ja jestem skazana na zasłonkę :crazy:
powodzenia na ktg

Sylwia trzymam kciuki!!! Kacha informuj nas na bieżąco :tak:

Mirka ja mojego do spania wsadzam w bodziaka, skarpeteczki i śpiworek cienki bawełniany i do cyca przytulam ;-) a jak nie śpi ze mną to mu zamiast śpiworka pajacyka zakładam i przykrywam cieniutkim kocykiem :-)

reklama
Ja mam tak samo ze spojeniem,czasem jak wstaje to mam wrazenie ze mi peknie! A biodra to juz mi strzelaja jak staruszce przy kazdym poruszeniu sie.

A co do zaslony w lazience to racja, ja mam taka, a ze wanna jest dosyc waska, to czasami zaslona "przylatuje" do mnie i sie przykleja :angry: Szalu dostaje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry