reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hello
Ja własnie wróciłam ,wszystko załtwiłam
Gratuluję kolejnym mamuśką rozdwojenia
Kurcze ale sie sypią nam kobity z dnia na dzień.
Pamietacie jak oczekiwałyśmy pierwszej a teraz pach pach jedna za drugą hehe

U mnie totalny spokój,maluch siedzi i chyba mu dobrze.

reklama
Larvuniu ja nie jestem doswiadczona jak wiesz, ale moze to juz poczatek i Marcelek bedzie punktualny?? :)

A ty Women jak sie czujesz w dzien "0" ?? :)

Cześć misia q !
Mam pytanie, gdzie we Wrocławiu rodziłaś i czy Twoja cesarka była z zalecenia lekarza? Ja będę rodzić na klinikach i również przez cesarkę.Czy możesz wytłumaczyć dlaczego miałaś takie problemy ze znieczuleniami, trochę mnie to przeraziło!!!!:szok:

anitt nie sadze :sorry: Wlasnie mi przeszly te bolesci... choc nie powiem trzymalo mnie tak chyba z 3-4 godzinki. A moze przestalo bo zaczelam sie ruszac? Pobiegalam z odkurzaczem wlasnie i teraz za obiadokolacyjke sie wzielam ;-)

women na porodowke!! :rofl2:

Sabinko przyjmij nasze gratulacje!

hehehe
kochane WSZYSTKIE wasze dolegliwosci mina jak reka odjal
lekarstwo jest jedno: POROD

zobaczycie jak swietnie dacie sobie rade!!

a moj pedikir spa przelozony na jutro na 15 bo dzisiaj juz nie bylo jak :-p

Co się odwlecze to nie uciecze, a moja zazdrość pozostała ;-)
A odnośnie dolegliwości, to moje chrapanie, jakie zaczęło sie kilka tygodni temu też minie? :eek::zawstydzona/y:;-)

Cześć misia q !
Mam pytanie, gdzie we Wrocławiu rodziłaś i czy Twoja cesarka była z zalecenia lekarza? Ja będę rodzić na klinikach i również przez cesarkę.Czy możesz wytłumaczyć dlaczego miałaś takie problemy ze znieczuleniami, trochę mnie to przeraziło!!!!:szok:

Frodo moja cesarka była z zalecenia lekarza, miałam ryzyko rozejścia się blizny po poprzedniej cc gdybym rodziła naturalnie.
Rodziłam na Kamieńskiego.
Moje problemy ze znieczuleniami to ewenement więc się nie martw. Ja jestem pechowa i taki mam organizm po prostu ;-)

Larvuniu ojoj, bóle jak na @ to może być to :tak:

Women trzymam kciuki żeby synuś za długo nie siedział! :-)

smsik od sabiny:

"KaCperek ur godz 15,10 Waga 3150 :) Wiecej napisze potem"

witamy Kacperka na świecie!
Sabina gratuluję serdecznie!!!
:-):-):-)

reklama
Misia dziękuję
Ja czekam max 7 dni i na własną rękę bede coś załatwiać bo moj lekarz trzyma do 12 dni po porodzie jeszcze w domu,a nie chcialabym tyle czekac tylko ze względu na malca(waga niższa,skóra brzydka,wody zielone itd.)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry