Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zeby sie nie podrapalymamcie... dlaczego noworotkom zaklada sie na raczki skarpetki?![]()

No to Gratulacje.dziewczyny....
ogladalam telewizor..., mizialam brzuszek i chyba poczulam te Wasze tzw
"motylki" ;-)![]()
![]()
...ale uczucie.... nadal je czuje...., jak dlugo to moze twac? :-) ...a;e bomba!!!

...tyle, ze ta znajoma ich ostrzegala mnie, zebym tylko sie na zadne nie decydowala... och... nic nie wiem...Kurcze niewiem...Dziewczyny... a jak to jest z tym znieczuleniem zewn.oponowym?
Ja w ogole nie mam pojecia, poza informacjami o strasznych skutkach owych znieczulen (nie wiem czy chodzi o zewn.oponowe).
W mojej okolicy mieszka ginekolog, ktory ma syna (juz chyba 17 letniego) i ten chlopak jest caly "powyginany" i jakby czesciowo sparalizowany... a poza tym ok. I mowi sie (wiem od bliskiej ich znajomej) ze zona tego lekarza bardzo bala sie bolu porodowego, a maz chcial jej pomoc i dal jej 2 zastrzyki ze znieczuleniem i chlopiec doznal szoku i stad ten paraliz... ale jakie to bylo znieczulenie to nie wiem......tyle, ze ta znajoma ich ostrzegala mnie, zebym tylko sie na zadne nie decydowala... och... nic nie wiem...