Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a wlasnie ja tez jestem na wlasnej dzialalnosci (przest.handl).... niechce odchodzic z pracy... chcialabym jak najdluzej pracowac, kurcze szkoda mi i kasy ktora dostaje bo nigdzie juz tyle nie zaroie co tu i tego ze jak mnie nie bedzie to w firmie bedzie zastuj. Jak urodze to mam powrot zagwarantowany, firma moja jest normalna pod tym wzgledem, nie rozwiaza umowy. Ale jak nie bede pracowac to z zusu dostane grosze tylko okolo 400zl.... bo place teraz najnizsza skladke zus. Dzidzia najwazniejsza wiem, ale jak sie ma dzidzie a nie ma sie kasy to tez dupa prawda. Maz polowe mniej niz ja zarabia... to akurat na oplate naszych kredytow i mieszkanka.
Ale wiecie co...poszla bym chetnie na zwolnie nie juz... poleniuchowac tak![]()

kajunia ja bym sie bala miec blizniaki. Nie wiem, ale balabym sie ze sobie nie poradze. Boje sie odpowiedzialnosci jednego malenstwa ktore nosze w sobie a ty bedziesz miala dwujkeMasz szczescie bo malenstwa beda mialy towarzystwo -siebie. A moje nie wiem kiedy bedzie mialo siostre lub braciszka.... bo naprawde boje sie porodu. Jak sobie pomysle, ze nagle zaczynaja plakac oba.... eeee... no wez teraz uspokuj obu na raz. Dzielna jestes
Podziwialam zawsze matki blizniakow.
...i ja tez mam dokladnie takie obawy jak Ty... ze nie dam rady sama urodzic, ze jeszcze nie bede umiala przec, ze zemdleje, albo cos... i chcialam cesarke... ale rozmowy z lekarzem i na forum troszke mnie nastawily inaczej (cesarka to jednak operacja, czytalam, ze to w koncu ciciecie macicy - potem moze byc gorzej z donoszeniem kolejnej ciazy... no i czasem - czytalam wypowiedz dziewczyny, ktora to spotkalo, nastepuje krwotok jak natna macice... i trzeba usunac macicie, dla bezpieczenstwa zycia kobiety... wiem, ze to czarne scenariusze... ale przy c.c jest ich wiecej niz przy porodzie samemu...) teraz mysle o rodzeniu w wodzie
...choc czy dalibysmy rade to inna sprawa...

...wrecz przeciwnie czasami z mezem zartujemy, ze takie dzieciaki z nas... i jak my damy rade z taka kruszynka...
...no... takze reasumujac nie masz powodow by czuc sie staro