Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
...buziaki
My duzo przechodzimy w ciazy, bo to mdlosci, albo zle samopoczucie, ale nasze drugie polowki cierpia rowniez znoszac nasze nastroje, czy konczac obiadki nawet jak nie maja ochoty i niewiedza zabardzo jak :-) Hehehehe... ale i tak bardzo cieszymy sie, ze jestesmy w ciazy i nigdy bysmy tego nie zmienili :-)
To chyba ta pogoda, pada caly dzien. OOOO... sorki padalo, juz nie, ale i tak chlodnawo.
...a co do obiadkow, to moj maz swietnie gotuje... a wlasciwie gotowal... jak ja pracowalam od 8-16 (wychodzilam przed 7, a wracalam po 17) a poza tym mamy swoja dzialalnosc, a wlasciwie maz, bo to drukarnia:-) ...i wiadomo jak to u siebie, jak byla praca to jechal i drukowal, a jak nie to mogl by w domciu i tak sobie to wszystko organizowal, ze jak wracalam to przewaznie obiadek juz sie konczyl gotowac... A teraz... jak ja juz nie pracuje... wiec jak cos to razem smigamy do firmy, choc to maz pracuje
...i gotowanie sila rzeczy to raczej ja... no ale jak trzeba to i mezulek cos tam upitrasi... no i zawsze pomaga....:-)