• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
o Misiu to jestesmy ten sam rocznik
milutko :-)
ja tez nie załuje ze tak u mnie wyszło,ze tak jak ty Misiu tak sobie to ulozyłam

co wasze dzieciaczki robia?
moja tanczy z Gwiazdami na Tvn :-D
chwilowo wcina sałatke :-D

reklama
nie wiem gdzie wkleic fotki:confused: bo w Galerii sa ale brzusia....

zdjecia z Norwegii

lotnisko w Oslo

pierwsze zdjecie Milenki w Oslo

w Drammen nad rzeka Drammen :-)

w Mc'Donaldsie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b23397e4082705da.html
domek w Drammen w ktorym bedziemy mieszkac :-D :-D

zabawy nad rzeką Drammen ,z tyłu widok na stok jeszcze osniezony

Milenka rzuca kamyki do wody

takie mialam widoczki z domku

a tu mialam fajny masazyk robiony :-)

a jednego dnia nas zasypało :szok: :-D

uffff koniec :lol:

o Misiu to jestesmy ten sam rocznik
milutko :-)
ja tez nie załuje ze tak u mnie wyszło,ze tak jak ty Misiu tak sobie to ulozyłam

co wasze dzieciaczki robia?
moja tanczy z Gwiazdami na Tvn :-D
chwilowo wcina sałatke :-D

Lilka nawet mężów mamy w tym samym wieku ;-)
zdjęcia fajniutkie, ale ci zazdroszcze masażyku :)

Moje dziecko spi :-) kładziemy go wczesnie, wiec o 19 juz lula :)

my dzis mamy opoznienia
mała wstała o 11
potem spac szła o 16-19.30 (razem sobie pospałysmy :zawstydzona/y: :cool2: )
no i teraz szaleje ale widze ze juz jest zmeczona
zaraz kapanie i o 22 juz spi :happy:

no prosze,nawet mezow w tym samym wieku

heeeej mamcie :-)

Lilka, Misia.... No nie mowcie, ze ja stara duuupa :eek: ... heh...
Tak mowicie co Wasze pociechy robia.. fajnie macie. Ja na swoje musze jeszcze poczekac. Kurde a fajnie byloby tak podgladac kiedy sie chce co w brzusiu porabia :-) ...
Tak Wam zazdroszcze, tez chcialabym JUZ poprzytulac maluszka, pogawozyc sobie z niunia :-D i sobie na malenstwo popatrzec jak slodko spi..... ehmm... aby do listopada.

Larwunia mloda duupa jestes jak my wszystkie :tak: :tak: :-)
ojj zobaczysz jak to bedzie fajnie :-)

Mila teraz sie kapie,a wlasciwie bawi w wannie
co jakis czas mam oko na nia
choc tyle jej wkładałam do głowy ze nie wolno w wannie wstawac ze juz od paru miesiecy nie wstaje

aaa raz kiedys tam wstała i zaliczyła bam w wannie -pod nadzorem jeszcze:eek:
od tego czasu słucha ze trzeba tylko siedziec :tak:

ide do niej

Larvunia mmmm... to numer... my tez bralismy slub we wrzesniu 2006... a staranka byly od k.grudnia 2006... udalo sie w lutym :-) ...i tez 7 latek razem... i tez kochamy sie jak wariaty:-D

Lilka super fotki... fajny domek i w ogole... milutko...

hmmmm.... piszecie,ze najllepszy wiek to 18-24 na rodzenie... hmm, ja juz 27 latek, a zaraz 28... zobaczymy co to bedzie... mam nadzieje, ze w porzadku...
...poki co ciesze sie, ze wszystkie badania w porzadeczku i malenstwo sobie rosnie... a jak to bedzie z porodem... ojoj...:baffled: jakos razem z maluszkiem musimy przez to przejsc... ...pocieszam sie, ze dzis kobietki coraz pozniej chca miec dzieci... ...i srednia 30 lat dzis to normalka... najpierw kariera, dom, a potem maluszek - czasem decyzja jest za pozno i z maluszka nici... moja przyjaciolka starala sie 1,5 roku... i dopiero po tym czasie zaszla... zaczelam bac sie jak to bedzie ze mna... ale pani ginekolog mowila,ze nie powinno byc problemow i w sumie w drugim cyklu staran sie udalo... ...ojoj, ale sie rozpisalam... :zawstydzona/y:

wiem jedno, jak nam sie bycie rodzicami spodoba... to nad drugim nie bedziemy za dlugo myslec... tylko dzialac... chyba,ze dostaniemy w kosc od naszej kruszynki... i na niej zakonczymy:-D ...zobaczymy...

reklama
Anulka a ktorego wrzesnia? Bo ja 2giego :P
Dzien przed slubem padal deszcze, w nasz dzien slonecznie io cieplusio, na poprawinach juz tez lekki deszcz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry