• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Larvunia my 19 wrzesnia... i zachcialo nam sie nie robic szalenstwa tu... tylko wzielismy slub na urlopie w Tunezji:-) wiec pogoda dopisala...:-D a razem jestesmy od konca 2000 roku...

reklama
larvunia no co Ty! młoda dupa jesteś! :tak:;-):-)

anulka pewnie że wszystko będzie dobrze! będziesz super mamusią zdrowiutkiego dzidziusia!

Hehe, faktycznie fajnie miec takigo szkraba który już chodzi, mówi po swojemu i się bawi beztrosko :) Czasami mam go dość, jak każda normalna matka chce miec czasem chwile wytchnienia, ale jego słodki usmiech wynagradza wszystko :-)

no to powiem wam ze my mielismy slub koscielny wziasc 10 wrzesnia 2006 :-)
wszystko było zarezerwowane,wynajete ...ale finansowo mielismy dolki i wszystko odwolalismy

teraz planowalismy slub na 2008 rok
ale nie wiem czy sie uda
ale 2008/2009 napewno wemzmiemy slub koscielny taki jaki powinien byc
z zespołem,suknia i goscmi

nasz cywilny był taki po amerykansku :-p
my +swiadkowie
rodzina,przyjaciele i reszta znajomych dowiedzieli sie po fakcie

do dzis smiejemy sie na wspomnienie jakie mieli miny :-D :-D

Misia... dzieki:tak: ...tez tak sobie mysle:tak:

Lilka tak odnosnie slubu... to czasem mysle, ze tak jest lepiej... my naszego nie zamienilibysmy na zaden inny mimo roznych opinii rodziny... i bylo jak u Was, a moze jeszcze "lepiej" bo my + swiadkowie z ambasady:-D ...ale to tez zaczelo sie od spraw finansowych... bo kalkulacje na jakies 50 osob... wychodzily ...jak wychodzily:szok: a... 2 tygodnie w super hotelu nad cieplym morzem z oryginalnym slubem... wyszlo chyba taniej... fakt, ze miny rodziny i komentarze byly i sa... ale tak naprawde to mamy to w nosie... slub jest dla nas... i mysle, ze to wybor pary... a my tak chcielismy i z perspektywy czasu cieszymy sie ze tak chcielismy... a rodzina, znajomi... i tak zawsze sa jakies komentarze, kazdemu cos nie pasuje... a kasa tez nie mala jest potrzebna by jakos to zorganizowac...

ale kazdy ma wybor:-)

Anulka rozumiem cie
tez na poczatku chcielismy pojechac na 2 tygodnie do Hiszpanii do Malagi (bylam tam rok temu z przyjaciolka 8 dni) ale jednak zawsze cos i nie wyszło

potem nasz szybki cywilny co nie załuje bo był to bombowy slub :-D
rodzina u nas tego nie komentuje,mam musze przyznac wyrozumiała rodzine a moze poprostu przywykli do tego ze my to jestesmy zwariowani :-D :-D
ale jednak pragniemy miec taki tradycyjny koscielny :tak: chcemy spotkac sie z cała rodzina,bawic sie z nimi i swietowac,a rodzina porozsypywana po karju i zagranica
obojgu nam sie marzy.....a co z tego wyjdzie to sie zobaczy:happy:

ale powiem ci ze mieliscie oryginalny slub tak jak i my :tak: ale wy bardziej egzotyczny hehee:-)

mamcie spaaaac juz ino predko :-p :cool2: , heh...
mialam tydzien wolnego a juutro juz do pracy, ale ten czas ucieka....

Fajne mialyscie sluby, ja mialam praktycznie przyjecie z najblizsza rodzina.
Ale niczego nie zaluje, stac mnie bylo na tyle ile zrobilam :happy:
Za granice polski to chyba juz nigdy nie wyjade, a marza mi sie jakies cieple kraje... ehmm... plaza, cieply piasek, zimne drinki... i woda ciepluka i bardzo czysta :-) ze na dnie widac koralowce itp ;-) ehhmm.. Ja i moj maz i dzidzia............. .....sie zamarzylam :zawstydzona/y: :happy: :happy: :happy:

Dobra lece lulac... buziole mamcie..do juterka :-)

Hej
Poczytala o czym rozmawialyscie (a produktywny byl dzis dzien :cool2:) to i dorzuce swoje zdanie.

Pierwsze dziecko nieplanowane,ale najukochansze ma juz 19 miesiecy.
Drugie planowane i wyczekane w drodze.
Mam 25 lat. I czuje,ze to jest to.
Bede podwojna mama w wieku 25 lat...czuje,ze tak mialo byc i ogromnie sie z tego ciesze.
Mysle nawet o 3 maluszku,ale to za jakies 10 lat.
Kazda kobieta wie kiedy chce byc matka,czy to w wieku 20 lat czy 35 lat.
Mam siostre 5 letnia.Moja mama ma juz 46 lat.Czuje sie mlodo,ma pelno cierpliwosci (wiecej niz przy swoich dzieciach 25 lat temu) i ma tyle milosci;-)
Kazda matka,jest najlepsza matka,niezaleznie od wieku:tak:
Tak wiec pozostaje nam sie cieszyc,ze dane nam bylo zajsc w ciaze i byc w niej az do samego konca:-)
Dobranoc kochane.
Mam nadzieje,ze jutro z Wami pogadam:tak:

Misiu Francja ah.Juz po samym Twoim opisie poczulam jakbym tam byla:-)
Cudownie.

Wroce jutro (dla Was juz dzis bo mam godzinke w tyl -23:39)

dziewczyny czy mi sie wydaje czy Wy (prawie wszystkie) macie juz jedna dzidzie w domciu? ;-) Kurcze to ja zaraz koncze 26 lat i dopiero pierwsze :-)

larvunia - ja mam 24 lata, mąż 25 i to też nasze pierwsze dzieci :-D

My braliśmy ślub kościelny 30.07.2005r o dzidzię straliśmy się aż 19 miesięcy :zawstydzona/y: ale zostało nam to wynagrodzone podwójnie :-D :tak: :-p

a dzisiaj strasznie męczą mnie od rana wymioty :zawstydzona/y: :eek: :baffled:

Kajunia trzymaj sie i niech tew ymioty cie opuszczaja

witam seredcznie :-)

ja dzisiaj drugi dzien czuje sie w miare wiec mam ful roboty
Milenka jeszcze spi :szok: wiec biore sie za sprzatanko

reklama
Anineczka my tez z mezem myslimy o 3 dzieci
nawet ostatnio dostałam smska ze mnie jeszcze kiedys tam przydusi :-D :-D
ale na dzien dzisiejszy to koniec ,mooooze kiedys ale za iles lat

Nowe wątki

reklama
reklama