• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anineczko,Sabinko.Misia witam was kochane mamusie......Piszcie do nas dużo,co robicie ze swoimi pociechami bo my czytamy i sie przy okazji uczymy.
Women a co mozna z takimi maluchami robic :-D
Kochac,calowac,przytulac,piescic :-):-D;-)
Takie maluszki przesypiaja mniejwiecej 20 godzin na dobe,tak wiec pozostaje malo czasu na pogaduszki z nimi:sorry2:
Moj mlody wlasnie zjadl mleczko i wpadl w kolejna kimke.

Dzis pielegniarka poradzila mi,zeby jak najmniej uzywac chusteczek nawilzajacych.
A pupe przemywac gazikiem z woda.
Faktem jest ze malo uzywalam bo chusteczki te sa zimne i nie przyjemnie chyba dla dzidzi jak sie dotyka cieplego tyleczka:tak:

Women a co mozna z takimi maluchami robic :-D
Kochac,calowac,przytulac,piescic :-):-D;-)
Takie maluszki przesypiaja mniejwiecej 20 godzin na dobe,tak wiec pozostaje malo czasu na pogaduszki z nimi:sorry2:
Moj mlody wlasnie zjadl mleczko i wpadl w kolejna kimke.

Dzis pielegniarka poradzila mi,zeby jak najmniej uzywac chusteczek nawilzajacych.
A pupe przemywac gazikiem z woda.
Faktem jest ze malo uzywalam bo chusteczki te sa zimne i nie przyjemnie chyba dla dzidzi jak sie dotyka cieplego tyleczka:tak:
mi tez tak mowili w szkole rodzenia .... ze chusteczki sa ok jak jestes poza domem
a w domu lepiej zwykla woda

mircia :* (dlaczego w tych buzkach nie ma buziakow??)
elbra kochana jaki humorek :-)
anineczka gazikiem z woda?? Nie pomyslalam nawet ze pupcia cieplusia a mokre chustalki przeciez zimne ;-) ...czlowiek ciagle sie uczy :tak:

kurcze piszecie dziewczyny o problemach z oczkami u maluszkow... mam nadzieje ze ten problem mnie ominie :sorry2:

reklama
...a tak z ciekawosci to teraz te ostatnie dni nasze maluszki ile dziennie gdzies na wadze przybywaja?? bo ponoc proces wzrostu sie zmniejsza... to prawda? I jeszcze jedno od ktorego dnia maluszki juz nas widza??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry