reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witam
Ja tez juz po doktorku.
Zrobil wywiad,zmierzyl cisnienie,zbadal moje serducho i nastepna wizyta za 4 tygodni.
Wtedy tez bedziemy szukac bijacego serduszka dzidzi jakims urzadzeniem.Pewnie stetoskopem :dry:
Zbada tez mocz i krew na tej wizycie.

A i termin ustawil mi na 10 listopada...ale juz chyba nie bede zmieniac:dry:

reklama
Ło matko anineczka oni tam mają średniowiecze w tej ginekologii ... :szok::szok::szok: aż się nie chce wierzyć... :no:
No widzisz juz wiesz dlaczego myslalam nad tym doplerem:tak:

Maz dzwonil do znajomej w szpitalu,w ktorym robia usg.
Ale ona nic nie moze zrobic,nic zalatwic bo jest wiele kobiet ciezarnych i kolejki ogromne.
A najlepsze jest to,ze jest jedno usg na cale County (to tak jak u nas wojewodztwo) :szok::szok::szok:
Znalazlam dzis ulotke z Usg 3d,ale robia je w 23-24 tygodniu i kosztuje bagatela 160 euro :dry::eek::szok::wściekła/y:
Juz szybciej zrobie w Polsce na wakacjach w lipcu:laugh2:

cześć

dziewczyny może nie powinnam pisać, ale mam złe przeczucia :-( :-( :-( żeby wtorek był już jutro i żebym usłyszała bicie serduszka mojego dzidziusia :-)

misia_q - jeżeli chodzi o moje przeczucia co do ciąży bliźniaczej to byłam na wspomagaczach (CLO) w podwójnej dawce :-p a po dużych dawkach są ciąże mnogie :-)
nie ukrywam, że marzą mi się bliźniaki :tak:

Kajuniu wszystko bedzie dobrze :tak:
Dlaczego masz zle przeczucia? Cos sie dzieje?
Zobaczysz we wtorek slicznie bijace serduszko ;-)

Chyba kazda z nas ma jakies watpliwosci,strach i ten niepokoj w sobie.
Ja tez sie czasami lapie na tym,ale wiem,ze ja wszystko zrobilam,zeby bylo dobrze.Reszta nie zalezy od nas.

Od wczoraj postanowilam myslec pozytywnie.
Wiem,ze uslysze bicie serduszka dopiero za 4 tygodnie,ale postanowilam nie narzekac.
W koncu sama sobie zgotowalam taki los.To byl moj wybor zamieszkac w tym kraju i musze sie dostosowac:tak:

Tak wiec kochana glowa do gory i zadnych smutkow.:-)

Kajuniu ja tez trzymam kciki za dwa serduszka i nie zamartwiaj sie poniewaz bedzie dobrze:-)

Ja sobie mowie ze musi byc dobrze i bedzie :-)

Od wczoraj postanowilam myslec pozytywnie.
Wiem,ze uslysze bicie serduszka dopiero za 4 tygodnie,ale postanowilam nie narzekac.
W koncu sama sobie zgotowalam taki los.To byl moj wybor zamieszkac w tym kraju i musze sie dostosowac:tak:
Tak wiec kochana glowa do gory i zadnych smutkow.:-)
I tak musimy wszystkie myśleć!!!:tak::tak::tak::tak:
kajunia Ty też myśl pozytywnie. Czekamy jutro na informacje - mam nadzieję, że "mnogą":-D:-D:-D

reklama
Do góry