reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Misiu... dzięki:-), bo juz myslalam,ze jakies opoznienie zalapalam... ze jeszcze nie wiem jaki wozek chce...:confused:
ale mysle, ze za kilka miesiecy - bedac przy Was - bede pewna jak ma owy wozeczek wygladac...:-D
a co do truskawek... to ja zawsze je moge amciac...:-D

reklama
Larvunia... ja tez dzis nawalilam z obiadkiem...:-D mialam tylko surowke... z mlodej kapustki, rzodkiewki, ogorka... i mielismy usmazyc frytki... mezus usmazyl... a ja jak poczulam zapach to mi przeszla na nie ochota... i tak zakonczylam swoj obiadek z kolacja... surowka stoi na stole, a frytki w smietniku:confused: maz zjadl frytki z surowka i usmazyl jajka... ojoj... cos sie opuszczam z tym gotowaniem...:laugh2:

moze kutro namocze fasolke (jak kupie:-D) i w srode zrobie fasolke po bretonsku... bedzie na kilka dni, a mezulek uwielbia, wiec pare punktow zlapie...:-D

Ja jestem ;-)

Ja dzis zrobilam pyszna salatke ze swiezych warzyw :-)Piersi z kuraka i ziemniaczki :tak:
A na jutro niewiem.Maz ma jutro wolne bo idziemy do lekarza.|Sluchac serduszka dzidzi;-)

Anineczka... juz myslalam, ze wszytkie mamcie przepadly...:confused:

jak robilas salatke - piers dodawalas do srodka, do niej?

My jestesmy umowieni na wizyte w poniedzialek... tez juz nie moge sie doczekac, w koncu to bedzie 16 tyg. i 3 dni - hmm, siedemnasty tydzien:-)

Nie nie,zle sie wyslowilam ;-)
Salatka lezala obok kuraka.
A salatka z salaty lodowej,kukurydzy,ogorka zielonego,pomidorka,papryki i z sosem ziolowym :-) Pychotka.

Za 2 tygodnie ide na pierwsze usg :-D

Anineczka... Mniam, mniam:tak:

a z tym USG to jestem zdziwiona... ja juz mialam trzy... (w 5 t.c. przez brzuch - stwierdzenie pecherzyka ciazowego, w 9.t.c. - dopochwowe - stwierdzenie pulsu maluszka, w 12 t.c. - przez brzuch - usg zwykle na wady genetyczne + 4D):eek:

Anulka ja mialam 2 usg i oba dopochwowo
widac co lekarz to inaczej

widze ze truskawki króluja hihiii
ja wlasnie przed chwilka wypiłam moj koktail truskawkowy mniemmm :-)

a na obiad ugotowałam całego kalafiora do tego kotleciki z poledwicy i najadłysmy sie z mała ze hej
ja uwilbiam kalafiory i moge na obiad ugotowac sobie taka głowke i sama wszamić :-D:szok:

Lilka ja tez mialam dzis zamiar wybrac sie na zakupy owocowo-warzywne... truskawki, kalafiorek, pomidorki... ale przez te okna nie dalam rady... jutro juz nie odpuszcze...

ja mam w lodowce brokuly... ale jakos nie zmobilizowalam sie ich ugotowac...:confused: i w szafeczce ziemniaczki mlode... ale jutro nadrobie i cos upitrasze...

a kalafiorka tez uwielbiam :-D samego i z podsmazona buleczka tarta i samzonego w ciescie... pyyyycha:-D

reklama
Do góry