reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

kajunia
to super wiadomosci!
no i dawaj swoj brzuchal!
ja swojego nie wkleje, bo mi sie zdjecia nie chca importowac z aparatu na kompa:baffled:

reklama
kajunia
Wow:szok:
Brzuchal slodki( ja mam polowe Twojego) i bimbalki tez niczego sobie;-)
..rosnace bimbalki to moj ulubiony objaw ciazy:tak: :-D

Witam

Wszystko fajnie,ale czemu niemam dostepu do zamknietego?:baffled::eek::dry:

Nooo a tak pozatym dzis tez posluchalam serduszka,bije jak dzwon.Odebralam wyniki i jak narazie nie musze sie szprycowac zelazem :tak:

A za 2 tygodnie na usg :-D

kajunia
Wow:szok:
Brzuchal slodki( ja mam polowe Twojego) i bimbalki tez niczego sobie;-)
..rosnace bimbalki to moj ulubiony objaw ciazy:tak: :-D

brzuszek faktycznie mi wysadziło :szok: a rosnę z dnia na dzień :tak:
a co do cycuszków to dzisiaj kupiłam kolejny staniczek :szok: ale na długo mi nie starczy :no: jak ja kocham ciążę :-D

Witam

Wszystko fajnie,ale czemu niemam dostepu do zamknietego?:baffled::eek::dry:

a to czemu :baffled::eek::baffled:

Hej...

Kajunia wlasnie ogladalma Twoj brzusio...:-) faaaaaajny!!! Juz taki sporych rozmiarow, nikt przynajmniej nie ma watpliwosci, ze bedziesz mama... bo u mnie... jest taki jeszcze maly... i jak ubiore w miare obcisla bluzeczke... to wyglada jakbym miala sadelko:-D ...no chyba ze ktos wie, ze to nasze bobo...:-D

Bira dzieki za ostrzezenie z tym opalaniem... fakt, lepiej sobie w takim razie troszke odpuscic niz dostac jakis plam:baffled: ...ja teraz tak umiarkowanie ze sloneczkeim... choc ostatnio sloneczko daje nam sie we znaki... uffff:eek:

Dzis udalo mi sie kupic truskawki...:-) Chcialam 1,5kg... ale pani sprzedajaca namowila mnie na 2 kg - bo w koszyczku i sie nie pogniota... no i dobrze zrobila... bo sa pycha...
choc moj mezus uwaza, ze kwasne i on najbardziej lubi poduszone z cukrem i smietana:-D wiec czesc zrobilam na jego ulubiony sposob, a druga czesc po prostu umylam i obralam i zjemy same... mniammmmmmm:-D

a na obiadek gotuje mlode ziemniaczki, pokroilam koperek i ugotowalam brokuly, a do nich podsmazylam bulke tarta na zloto i tak je posypalam - uwielbiam... no i jak do tego jogurt ZOTTa naturalny, a mezus kefir... jakos od mieska mnie odrzuca...:eek:

...nadrabiam straty z gotowaniem...:-D:laugh2:

reklama
czeeesc :-)

my po długim spacerku,po zakupkach
kupiłam sobie klapeczki,a Milence 2 pary sandałkow,pizamke na lato
fajnie tak sobie pokupowac :cool2:

wiecie co....chyba powoli zaczynaja mi sie obrzeki robic :baffled::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj wieczorem poczułam to.....buuuuu
znowu bede miala nogi jak słonica :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry