reklama
Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
hej!:-)
Ladina leż koniecznie, popatrz na mnie, zlekceważyłam ból i wylądowałam w szpitalu:-
sick: Daj znać jak się czujesz?
Sabinko ty nasz budziku, a mi się wydawało ze wczesniej wstaję
Nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze, ale to normalne ze sie kazda z nas denerwuje przed wizyta, bo przecież baaardzo kochamy nasze maleństwa.
Napisz jak wrócisz czy wszystko dobrze z dzidzią i z tobą:-)
Anulko też to zauważyłam, siódmego lipca pewnie będą same wesela. My mielismy 17 lipca
ale nie ze względu na siódemki
Co do tych wesel to na pewno nie zdecydowałabym sie na swoje w 8 m-cu, wolałabym poczekac az sie dzidzius urodzi.
Ladina leż koniecznie, popatrz na mnie, zlekceważyłam ból i wylądowałam w szpitalu:-
Sabinko ty nasz budziku, a mi się wydawało ze wczesniej wstaję

Nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze, ale to normalne ze sie kazda z nas denerwuje przed wizyta, bo przecież baaardzo kochamy nasze maleństwa.
Napisz jak wrócisz czy wszystko dobrze z dzidzią i z tobą:-)Anulko też to zauważyłam, siódmego lipca pewnie będą same wesela. My mielismy 17 lipca
ale nie ze względu na siódemki
Co do tych wesel to na pewno nie zdecydowałabym sie na swoje w 8 m-cu, wolałabym poczekac az sie dzidzius urodzi.
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Women buźka
fajnie ze poznasz plec:-) ja tez mam dzis wizyte... ale nie sadze ze juz mi powiedza czy dziewczynka czy chlopczyk:-)
Jagoda dzidzia ostatnio lubi mnie budzic nad ranem:-) a ja wtedy mam lekki sen:-) no wiec co mam robić:-) wstaje włączam kompa i wchodze na BB;-)
Jagoda dzidzia ostatnio lubi mnie budzic nad ranem:-) a ja wtedy mam lekki sen:-) no wiec co mam robić:-) wstaje włączam kompa i wchodze na BB;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hehe jasne tylko ze jeszcze nikogo wtedy nie ma:-) mężulek śpi:-) dzidzia wariuje:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
ale mam stresa przed tą wizytą...kurde włąsnie się czuję jak na studiach:-) ja egzaminy sie zdawało i nic się nie umiało:-) i bolał brzuch i blablabla:-)tak dalej...:-)
Sabina_p nie ma czego sie bać,nie potrzebnie tylko napinasz brzuszek,idz do kuchni zalej sobie meliske i zobaczysz jak sie rozlużnisz....Ja sie juz nie moge doczzekac usg ida na 17.00-odliczam godziny
buziaki dla Was i dziekuje za przywitanie
buziaki dla Was i dziekuje za przywitanie
reklama
Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Mam prośbę jak byście mogły sprawdzić czy w dziale zamkniętym widzicie coś takiego jak "Dziewczyny z podbeskidzia"? Admin zamknął nam ten wątek ale okazuje się że jest on normalnie widoczny
. Napewno widzą go sierpniówki06, a niepowinny
i chciałam sprawdzić czy ktoś jeszcze oprócz nich może tam wejść?
. Napewno widzą go sierpniówki06, a niepowinny
i chciałam sprawdzić czy ktoś jeszcze oprócz nich może tam wejść?
Podziel się: