reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Krecik fajnie wygladalas - ladniutki brzusiu i to tydzien przed porodem... ja ciagle sie boje,ze bedzie taki ogromny, ze nie bede ogla chodzic... ale poki co jest juz 5ty miesiac i jest w miare maly:-D ale kto wie co to bedzie:-D

reklama
Krecik nooo:-D brzuszek to już miałaś pokaźny! I chciało Ci się tańczyć, podziwiam:tak::-D Dzieciak w brzuszku pewnie też miał niezłą zabawę:tak::-D:-D:-D

Mamuśki wróciłam dzidzia rośnbie jak na drożdżach!!:-) wszystko super ładnie:-) ale musze wam coś powiedzieć...

na 99,5% (dokąłdnie tak powiedziała lekarka) będzie SYN!!! hahaha

kurde własnie nie wiem:-) a ja miałam chetke na ZUZIĘ:-) no ale imienia dla chłopaka nie mamy:-) a cm. ile ma to nei weim:-) bo mi nie powiedziała ginka:-) nast. razem pewnie się jej zapytam:-) tak się podnieciłam że wszystko ok że zapomniałam ją zapytać:-) albo jej nie słuchałam jak mówiła:-) sama nie wiem:-)

hej mamuski :-D

wlasnie przyszlam z pracy... eeehmm.. juz mi sie nic niechce. Ciesze sie ze juz w domciu jestem. Kurcze wiem ze nie powinnam sie denerwowac praca, ale mam juz dosc i prawie sie nie poryczalam. Jak sie jest przedst. handl. i towar nie dojezdza do nie jednego a 20 klientow po 2 tyg to ma sie juz dosc :-( Do dupy z moja hurtownia :-( ...wymiekam.
ehm... marze juz o urlopie... i jak tak dalej pojdzie to na te L4 wyladuje szypciej niz myslalam. Prace mam wspaniala ogolenie, moja wymarzona wrecz, ale hurtownie mam do bani. Porazka.

..... i jeszcze w domu balagan, z psem trzeba wyjsc... musze sie polozyc na godzinke, moze przestane widzie wszystko na czarno... bede pozniej mamuski :*

Sabina
gratuluje siusiaczka;-)

Kajunia
mnie tez pobolewa brzuch, wiec staram za duzo nie robic, podobno przy blizniakach trzeba baardzo uwazac. Lekarka kazala mi duzo lezec, ale wiadomo, ze trzeba cos w domu przegarnac, obiad ugotowac...:baffled:

widze, ze same chlopaki;-) a ja mam cicha nadzieje na chociaz jedna dziwuszke:-p, ale na ostatnim usg wydawalo mi sie, ze widze dzyndzla;-)lekarka nie potwierdzila;-) wiec jest jeszcze nadzieja;-)

reklama
czesc laski, wpadam na chwilke sie zameldowac
zrobilam wczoraj badania i dzisiaj odebralam wyniki.
toskoplazmoza i cytomegalia wykluczone :tak:
ale
wyniki bilirubiny do dupy bo znowu mam podwyższoną bilirubinę i nie mam zamiaru iść do szpitala znowu... :baffled:

Od dzisiaj jestem spowrotem na lekkiej diecie oszczędzającej wątróbkę. Fakt ostatnio pozjadłam troszkę smażonych, tłustych rzeczy i napiłam się syfiastej fanty, więc może dlatego tak mi bilirubina podskoczyła... :zawstydzona/y: no ale najważniejsze że enzymy wątrobowe mam w porządku.
Jutro idę do ginki. Zobaczymy co zarządzi, ale do szpitala nie pójdę... :no:

Do góry