reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sabina gratuluję chłopczyka.

Misia wsztystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.

Dziewczyny współczuję tych bóli. Uważajcie na siebie podwójnie. Ja też dzisiaj cały dzień przeleżałam, chociaz mam syf w mieszkaniu, ze głowa mała, ale trudno, źle się czułam i nie chciałam się narażać. Wychodziłam tylko z psami, ale jeszcze trochę i będę musiała wynająć kogoś do wyprowadzania chociaż raz dziennie, bo nie dam rady. Poza tym muszę poprosić mamę, żeby mi trochę pomogła ogarnąć ten bajzel w mieszkaniu...

Dziewczynki dziękuję:-) wam wszystkim i każdej z osobna:-) kurde ale nie mamy imienia dla chłopaka:-) byliśmy 99%pewni ze dziewczynka:-) nie wierzcie w te wszystkie bajery związane z przepowiedniami:-) jestem zywym przykłądem że to nie sprawdza się;-) kurde jestem padnieta ... nie śpie od 4 rano...mąż chrapie:-) a dzieciak mały szaleje...;-) masakra:-) zdążyłam obejrzeć film na kompie...:-) nie pisałam do was wcześniej bo ąłdnie pomyślałybyścide że totalna wariatka ze mnie:-) :-)

Dziewczynki współczuję wam tych bóli strasznie...:-( kurde ja jak narazie mam szczęcie:-( nic mi sie nie dzieje....oby tak dalej...:-) UWAŻAJCIE na siebie..
ja wczoraj rozmawiałam z ginka i powiedziała że najmniejszego bólu powtarzajacego sie nie można lekcewarzyć!!....
Rozmawiałam też o USG 3G powiedziała mi że to jest tylko po to żeby kase wyciagnąć...że przy usg 3D nie da się nic ocenić...że ona ma taka nakładkę 3D ale wogóle jej nie używa... nie wiem czy to prawda i wogóle ..każdy Gin ma swoje racje ale chyba jednak nei bede przynajmniej narazie robiła... moze przy drugim dzieciaku:-);-) wole za te 200 mu kupić coś ładnego na przyszłość:-) hehehe
ale sie rozpisałam jade na ryneczek po owocki:-) bo sie skonczyły...:-)

Women własnie co u Ciebie... mam nadzieje że dziewczynka:-) kurde co z tymi facetami sie tu dzieje.................:-)

Sabina
ja tez nie mam imion dla chlopca, a jak bedzie dwoch:szok: to chyba zrobie losowanie z kalendarza;-)
a co do 3D USG to Twoja ginekolog ma racje, w diagnostyce ten obraz wogole nie pomaga, wielu ginekologow wogole nie korzysta z tego. Ale wiele rodzicow ma ochote obejrzec buzke malenstwa przed narodzinami i glownie do tego to sluzy;-) Ja bylam na badaniu u specjalistki od blizniakow, miala najnowoczesniejszy sprzet i tez mowila, ze nie korzysta z funkcji 3D i 4D do diagnostyki:tak:

hehe hehe nie bądź taka zachłanna Ladina podziel się z koleżankami!! :-);-);-) kurde 2 chce no pięknie!!;-) a ja nawet jednej nie mam:-);-);-)

Słuchajcie mamy z męzem taką rozterke co do imion że własnie robimy ankietę na necie dla znajomych jakie imie mamy wybrac:-) zobaczymy czy nam coś to pomoże;-);-)
kurde nie wiedziałam ze to aż taki problem będzie:-) dla dziewczynki miałam nawet kilka;-) a tu bach wyrósł mały siusiak:-)hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry