reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Juz wrociłam:-) niestety nie mam czasu doczytac bo tyle napisałyscie:-)

Ja własnie wrociłam z krakowa i juz jestem po usg 4d i sie w koncu uspokoiłam ze wszystko z maluszkiem ok, ze rozwija sie prawidłowo:-) no i juz wiemy co bedzie...bo mały był mniej wstydliwy od brata i pokazał co tam chowa...a wiec bedzie chłopak:-)

Nie chaił tylko zapozowac do zdjecia ale co tam najwazniejsze ze jest zdrowy:-)

reklama
Gratuluje Kunda! kurde kolejny facet!!:-)
Słuchajcie dziewczyny jaki fajny pomysł z tą ankietą:-) jak wszyscy znajomi głosuja to szok:-) a ile jeszcze nie zagłosowało:-) dałam 7 imion do wyboru:-) te co ja chciałam i te co chiał mąż:-) narazie wygrywa Maksiu:-) ale to dopiero początek:-);-) hehe

Kunda
super wiadomosci!
kolejny mezczyzna na listopad;-)

Sabina
tez sie zastanawialam nad Maxem:tak: i Leonem, ale moj maz zna jakiegosc Leona i nie zaakceptowal:no:

hej laseczki

Ja dzisiaj na śniadanko zeżarłam zupkę mleczną, zaraz zjem kanapeczkę z twarożkiem i popiję kawą zbożową.
Najsmieszniejsze jest to, że ja na tej lekkiej diecie jestem strasznie głodna... :sorry: no ale cóż.
Z Wikiem to ja miałam ciążę wzorową, może tylko lekką anemię miałam, ale teraz normalnie nie wiem o co kaman. Tymbardziej że ja sie dobrze czuję :confused:

O 14:30 mam wizytę i trzymajcie kciuki żebym jednak nie poszła do szpitala, bo nie chcę tam leżeć, mówić kiedy miałam stolec i czekać na niewiadomo co. Oni tam ze mną nic nie robili, żadnych leków nie podawali, tylko byłam na tej diecie wątrobowej, spałam, mierzyłam temperaturę i oddawałam krew do badań. Równie dobrze mogę to samo robić siedząc w chacie. :baffled:

i jeszcze fajny teścik na płeć dzidzi:
twojaplodnosc.pl
wychodzi dziewczynka :tak: ciekawe czy się sprawdzi :confused:

Ladina ja mam chrzesniaka Leona:-)

My tez powoli zabieramy sie do dopasowywania imienia:-)

A tu wam wkleje fotke z moim brzusiem i Maciem
maciokrakwzoo07032re7.jpg

Misia
mi tez wyszla dziewczyna,
na Victorii tez sie sprawdzilo:tak:

Kunda
mi sie Leon podoba, ale raczej nie przejdzie;-)
Brzusio pokazny :tak: a zdjecie w zoo bylo robione?

Misiu Ty sie do zadnego szpitala na dluzej nie wybieraj tylko wracaj do nas z dobrymi wynikami i nowinami, ze chociaz Ty bedziesz miala pierwsza panne dla naszych synkow!!! (jesli tak to juz zaklepuje sobie synow, jesli pozwolisz, hihii- zart)

Kunda gratuluje chlopaczka i ciesze sie ze u ciebie wszystko w porzadeczku!!!

Mi z planowaniem plci sprawdzila sie 2 razy ta metoda
About.com: http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html

reklama
a ja mam 4d z Ignacym i uwazam ze to jest super pamiatka na cale zycie!!!
i zadne ciuszki czy inne rzeczy jej nie zastapia
bo zgina i sie o nich zapomni a na takim filmiku jest super widok :laugh2:

gratuluje 2 chlopakow!!!

moj mial byc Leon wiec uwielbiam to imie :)

Do góry