reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
zaraz zaraz, jagoda ja nastawiona jestem na chlopaka! :-p:-D
jeszcze raz:
11 lutego os miesiaczka
bzykalam sie jakos 3-4 lutego, (pozniej okres) i pozniej jakos na dlugim wolnym mojego sie bzykalismy 24-26 lutego....
no a terminy mam na USG 8 listopad, OM 18 listopad ....
hmmm kto mi to wyliczy??!!! :baffled: :-p:-D:-D:-D :baffled:

Malinois gratuluje synka:-) ja jutro idę do ginki więc pogadam z nia o tym 3d:-) a w piątek jadę do krakowa więc przy okazji bym sobie zrobiła:-) ja też z tego wyniki jagoda zaszłam po @ mówicie że na dziewczynke...hmmm:-) zobaczymy:-) Larvunia kurde z tymi fajkami to fakt :-) ja rzuciłam jak tylko siedoweidziałam że jestem w ciaży - 4 tydzień:-) kurde ale wtedy zaczełam jeśc jak nawiedzona jakaś:-) teraz mi uświadomiłas że to chyba faktycznie przez te fajki:-)

Larvuniu albo coś ci sie pomyliło z tymi datami albo ja nie umiem liczyć:szok:. Data porodu wg OM wg mnie nie zgadza sie z twoja ostatnia@:baffled::sorry2:. To jest za bardzo skomplikowane:-D:baffled::laugh2::laugh2::laugh2:

Najłatwiej obliczyć termin porodu, dodając do daty pierwszego dnia ostatniej miesiączki 7 dni, a następnie do otrzymanego terminu - 9 miesięcy.
Przykład: pierwszy dzień ostaniej miesiączki to 20 maja 2002. Dodajemy 7 dni co daje nam 27 maja i dodajemy 9 miesięcy. Termin porodu to 27 luty 2003 roku.

11 luty os @ wiec
11+7 = 18
+9 mies = 18 listopad

hehehe ale czad :-D
wg moich obliczen SEXU:
3-4 luty sex to ----> termin na 10 lutego
24-26 luty sex to ---> termin na 1 grudnia

prawda??

reklama
Do góry