reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

czesc Women wieczorowo :-)
ojj ty tez dbaj o siebie!! wypoczywaj ile wlezie

ja dzis nic nie porobilam w domu
totalnie nic!! nawet obiadu
o dziwo Karol nie trzeszczal :-D
bo ta impreza u nas byla do ....5 rana i nie moglam spac
ponadto malenstwo tak mnie kopalo ze sie skupic na spaniu nie moglam no i efekt jest taki ze caly dzien jak spiaca ksiezniczka chodzilam :dry:

i o dziwo teraz spac mi sie nie chce :)

reklama
Dodam jeszcze ze dziś rozmawiałam z ojcem JORDANA i usłyszałam wiele złych słów.Mianowicie ojciec dziecka,moj ex powiedział ze sie nie przyznaje do dziecka,ze nie nada nazwiska i nie wyrazi na to zgody oraz ze nie bedzie go odwiedzał,poprostu mnie zatkało,ale moze tak bedzie lepiej dla nas dwojga(ja i dzidzia).Najpozniej do końca tyg planuje wybrać sie do adwokata i złożyć pozew do sądu o alimenty i ustalenie ojcostwa.Nie odpuszcze gnojowi jednemu.Takim powinni odcinać przyrodzenie publicznie!!!!!!!!!!!
Dam rade prawda Mamuśki?

strasznie mi przykro ze doswiadczas czegos takiego:-(
nie wiem czy pisalas o tym jak mnie nie bylo,bo to bolący temat ..
moja kolezanka przechodzila to samo...

u niej bylo tak::
byli razem,bez slubu i oboje chcieli miec dziecko,on nalegal
jak zaszla w ciaze tak w 10tc ja porzucil :szok: do dzis tego nie rozumiem:szok:
kolezanka za wczasu w ciazy poszla do prokuratury gdzie ja pokierowali

i ogolnie tak: kupila nową mebloscianke bo na starej z dzieckiem by sie nie pomiescila,nowy drogi wozek,ciuszki i inne bajery bo....za wyprawke bedzie ci musial zwrocic 50% kosztow :-)
ZBIERAJ PARAGONY!!! skelpy,apteki...itd.
wiec ona tym bardziej kupowala co drogie by mu dowalic
w jednym sklepie dzieciowym miala kolezanke i ta jej konkretne paragony zostawiala ;-)
za leki itp. w ciazy tez 50% musi ci zwrocic

badania DNA on musial oplacic

nazwisko najlepiej nadaj swoje,z tego wzgledu ze przy paszporcie jakbys chciala malenstwu wyrobic nie bedziesz musiala sie go prosic o pozwolenie (moi rodzice sie rozwiedli,ojciec mial mnie w d.. a jak paszport mama chciala mi wyrobic to raptem sie zmartwil ze mu dziecko chce wywiesc zagranice a tak 10 lat mnie nie widzial :wściekła/y: i sprawa w sadzie byla)
a wogole jak poznasz kiedys KOGOS i pokocha twojego syneczka tak mocno jak ciebie to bedzie mogl go zaadoptowac i wszyscy bedziecie mieli takie samo nazwisko a biologiczny alimenty i tak bedzie musial placic ;-)

mam nadzieje ze sie nie pogniewasz o ten wywod.....:)

Lilka dziekuję za odpowiedz, i za bardzo dobre rady.
Kurcze wiedziałam ze od 6 miesiąca musi dokładać mi na witaminy diete lekarzy,z wyprawką nie byłam pewna.Kurcze nie wiem od czego zacząc z tym sądem czy od adwokata.Nie mam bladego pojęcia.Mam nadzieje ze ktos mnie dobrze pokieruje.
Kochana bardzo bardzo Ci dziekuje za rady.Mogłabys dowiedziec sie jak to wyglądało w sądzie,czy sędzina nie miala pretensji ze matka kupowała takie drogie rzeczy dla dziecka?Kazda rada jest dla mnie jak skarb.

Women nie ma sprawy :-)
jak bedziesz chciala cos wiedziec to nawet zapytam sie kolezanki:tak:

moja kolezanka miala Sędziego ktory byl po jej stronie :tak:
jej ex mial drogiego adwokata a ona...sama siebie reprezentowala :-)
pamietam ze musiala w sadzie pokazywac ksiazeczke ciazową bo on sie wypieral ojcostwa i sedzia chcial widziec ksiazeczke aby policzyc tygodnie i przekonac sie ze byli w tym czasie razem
bo..oni Wiki splodzili w Sylwestra w Hotelu (mieli pokoj wynajety i ona dostala jeszcze swistek z tego hotelu ze byli i ze wtedy splodzili to po to miala pokazac ksiazeczke

miala swiadkow ktorzy potwierdzili ze ON mowil ze chce miec dziecko i ze beda sie o nie starac
takze z gory byl na przegranej stronie :-)

acha
ona wystapila po urodzeniu sie corki o to by byl on pozbawiony praw rodzicielskich no bo roznie bywa prawda??
nieraz w tv bylo slychac ze taki ''tatus'' zamordowal dziecko by alimentow nie placic itp.

i Sąd dal mu 3 miesiace od urodzenia sie dziecka by przyszedl do niego
jesli w ciagu 3 miesiecy nie pokaze sie u corki automatycznie na kolejnej rozprawie tracil prawa
ja na twoim miejscu zrobilabym to samo
to tak dla bezpieczenstwa

a co do paragonow to ona powybierala te najlepsze ;-)
i nikt sie nie czepial

acha co do tych paragonow i drogich rzeczy jakbys kupowala...kochana jeszcze nie slyszalam o Sędzim ktory nie bylby po stronie porzuconej kobiety w ciazy :tak:
takze glowa do gory!!!!

i udaj sie do prokuratury u siebie by sie dowiedziec co i jak
zacznij juz dzialac bo moja kolezanka w ciazy juz biegala
jak urodzisz i tak jeszcze bedziesz musiala sie udac do sadu,ale im wiecej zalatwisz przed tym lepiej i wygodniej dla ciebie :-)

ach przypomnialo mi sie ze jak oni robili badania DNA to kolezanka mowila ze ani razu nie spojrzal na corke....a pobierali jej krew i strasznie plakala...a ten hu.j nawet sie nie spojrzal na placzace dziecko...jego dziecko
kur.wa jak mozna byc takim chamem.....wogole ta znieczulica jego mnie przeraza :-(

zycze powodzenia i...nie odpuszczaj draniowi ;-)

ojj chyba bede sie szykowala do lozeczka bo jak tak siedze to czuje ze nogi mi robia sie coraz wieksze
od paru dni mi puchna

z Mili tez mialam obrzeki....ech

witanko.....
women...
w sprawie o której piszesz pogadamy osobiście
nie będę się tu rozpisywać
całuję Cię mocno słońce;-):tak:

ja dzisiaj obudziłam się o 6.23 i już nie mogłam zasnąć
śniło mi się że Samuel biegł po zamarzniętym stawie
w którymś miejscu była dziura i się utopił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
tak się zdenerwowałam że nici z dalszego snu:sorry:

lecę kawkę wypić i śniadanko robic bo moje chłopaki zaraz wstaną

bużka i milutkiego dnia

reklama
hej mamcie ...
Women nie odpuśc mu!! BOże co za człwoiek!
Pati ale masz sny ;/ smacznego śniadanka:-)
Anulka udanego wypoczynku
Lilka ja też wolę wszystko podotykać a na allegro sie nei da:-( też już zaczynam mieć go dość:-)
Sylwia mój też ćwiczy w domu:-) masakra.... :-)
SIOSTRO KAJUNI UCAŁUJ JA MOCNO OD NAS NIECH SIĘ TRZYMAJĄ CIEPLUTKO:-)

buźka

Do góry