Dodam jeszcze ze dziś rozmawiałam z ojcem JORDANA i usłyszałam wiele złych słów.Mianowicie ojciec dziecka,moj ex powiedział ze sie nie przyznaje do dziecka,ze nie nada nazwiska i nie wyrazi na to zgody oraz ze nie bedzie go odwiedzał,poprostu mnie zatkało,ale moze tak bedzie lepiej dla nas dwojga(ja i dzidzia).Najpozniej do końca tyg planuje wybrać sie do adwokata i złożyć pozew do sądu o alimenty i ustalenie ojcostwa.Nie odpuszcze gnojowi jednemu.Takim powinni odcinać przyrodzenie publicznie!!!!!!!!!!!
Dam rade prawda Mamuśki?
strasznie mi przykro ze doswiadczas czegos takiego:-(
nie wiem czy pisalas o tym jak mnie nie bylo,bo to bolący temat ..
moja kolezanka przechodzila to samo...
u niej bylo tak::
byli razem,bez slubu i oboje chcieli miec dziecko,on nalegal
jak zaszla w ciaze tak w 10tc ja porzucil

do dzis tego nie rozumiem

kolezanka za wczasu w ciazy poszla do prokuratury gdzie ja pokierowali
i ogolnie tak: kupila nową mebloscianke bo na starej z dzieckiem by sie nie pomiescila,nowy drogi wozek,ciuszki i inne bajery bo....za wyprawke bedzie ci musial zwrocic 50% kosztow :-)
ZBIERAJ PARAGONY!!! skelpy,apteki...itd.
wiec ona tym bardziej kupowala co drogie by mu dowalic
w jednym sklepie dzieciowym miala kolezanke i ta jej konkretne paragony zostawiala ;-)
za leki itp. w ciazy tez 50% musi ci zwrocic
badania DNA on musial oplacic
nazwisko najlepiej nadaj swoje,z tego wzgledu ze przy paszporcie jakbys chciala malenstwu wyrobic nie bedziesz musiala sie go prosic o pozwolenie (moi rodzice sie rozwiedli,ojciec mial mnie w d.. a jak paszport mama chciala mi wyrobic to raptem sie zmartwil ze mu dziecko chce wywiesc zagranice a tak 10 lat mnie nie widzial

i sprawa w sadzie byla)
a wogole jak poznasz kiedys KOGOS i pokocha twojego syneczka tak mocno jak ciebie to bedzie mogl go zaadoptowac i wszyscy bedziecie mieli takie samo nazwisko a biologiczny alimenty i tak bedzie musial placic ;-)
mam nadzieje ze sie nie pogniewasz o ten wywod.....