reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Lilka
a pytalas sie czy mozesz leciec w liniach lotniczych? Bo z tego co wiem to w czasem nie wpuszczaja od 7 miesiaca ciazy:baffled:
Ja latalam pare razy, ale tak do 5 miesiaca, dwa razy podnad 9 godzin, powiem Ci , ze tez mialam stracha.

Ladina nie pytałam,bo czytałam regulamin :tak:
jak bede leciec bedzie to 31tc.
pozatym lece tylko 2h...w regulaminie jest ze jesli podroz nie trwa dłuzej niz 4 h, mozna latac do 34tc. lub 37tc (musze sprawdzic)
takze jakby co zakryje sie tym przepisem...jak trafie na sluzbiste to dupa...
wogole jestem grubasek to zamierzam sie zatuszowac troszke :-p:-p
w domu pokazywałam rodzince i stwierdzili wszyscy ze faktycznie trzeba sie przyjrzec :-p:rofl2:

boje sie leciec jak diabli to swoja droga.....ale MUSZE,inaczej formalnie dalej bedziemy stali w miejscu :-(
a mi legalny pobyt konczy sie we wrzesniu.....

rajusku samoloty! Ja tam nigdy bym nie polecalam choc wiem ze niby sa bezpieczniejsze od samochodow. Balabym sie... nie chodzi o ciaze, ale sam fakt SAMOLOT ! :rofl2:

Larvunia samoloty sa super!! uwielbiam najbardziej startowac i ladowac :-p
nie ma sie czego bac
samoloty to najzadsze wypadki komunikacyjne :tak:
moja kolezanka swoja mame (Pani ponad 70 lat) zaczeła brac na wakacje zagranice i uwierzcie ze babcia uwielbia latac!! :-D

hehe Larvunia dałabyś radę:-) ja miałam takiego stresa jak pierwszy raz leciałam zę sie pożegnałam ze wszystkimi:-) że sie już nie zobaczymy itp:-) ale nie było tak źle:-)

a ja jak leciałam pierwszy raz to sie smialam do rodziny ze wazne by Al-kaida nie porwała samolotu :-D:-D:-D

Mirka dzięki. Dzisiaj kupię ten lioton. Jeszcze zapytam w aptece, czy nie ma przeciwskazań do stosowania w czasie ciąży... skoro Lilce lekarz zabronił...:baffled:

Bira uzasadnienie mojego lekarza było takie ze to zawsze jest chemia.....i ze jak mam obrzeki to unikac tego tamtego i takie tam :sorry2:

dzień dobry,ja tylko sie przwitam

dzien dobry :-)

Lilka
masz racje, zalatw te sprawy, bo bedzie to nad Toba wisiec ciagle.
Mysle, ze jak nie widac po Tobie ciazy, to raczej nikt nie bedzie pytal;-)

Ja pierwszy raz lecialam samolotem do Hiszpani , 2 dni potem byly zamachy w USA i balam sie wracac;-)

sabina a prosze Cie bardzo :tak: Mam tego caly gar. Nie wiem dlaczego ale gotuje mi sie zawsze wiecej :rofl2:
to tez bardzo szbka potrawa. Mi zajelo doslownie max 20 min. Cycki z kury kroje w kawalki, wrzucam do gara razem z warzywami po chlopsku (mrozonka z torebki), dusze ok 8-10min i jadzonko gotowe! Aaaa no ryz miedzyczasie gotuje na kostce rosolowej ;-)

reklama
dziekuje :rofl2:

całego garczka nie musisz :-Dwystarczy mały talerzyk:-D:-D
a tak wogóle ja też zawsze nagotuję jak dla 5 osob:-) i potem mężuś sie wkurza że tyje przezemnie:-);-)
a co mu bedę żałować:-) nie mogę sama grubnąć:-D

Do góry