reklama
Lilka
Fanka BB :)
Lilka
a pytalas sie czy mozesz leciec w liniach lotniczych? Bo z tego co wiem to w czasem nie wpuszczaja od 7 miesiaca ciazy
Ja latalam pare razy, ale tak do 5 miesiaca, dwa razy podnad 9 godzin, powiem Ci , ze tez mialam stracha.
Ladina nie pytałam,bo czytałam regulamin

jak bede leciec bedzie to 31tc.
pozatym lece tylko 2h...w regulaminie jest ze jesli podroz nie trwa dłuzej niz 4 h, mozna latac do 34tc. lub 37tc (musze sprawdzic)
takze jakby co zakryje sie tym przepisem...jak trafie na sluzbiste to dupa...
wogole jestem grubasek to zamierzam sie zatuszowac troszke

w domu pokazywałam rodzince i stwierdzili wszyscy ze faktycznie trzeba sie przyjrzec

boje sie leciec jak diabli to swoja droga.....ale MUSZE,inaczej formalnie dalej bedziemy stali w miejscu :-(
a mi legalny pobyt konczy sie we wrzesniu.....
rajusku samoloty! Ja tam nigdy bym nie polecalam choc wiem ze niby sa bezpieczniejsze od samochodow. Balabym sie... nie chodzi o ciaze, ale sam fakt SAMOLOT !![]()
Larvunia samoloty sa super!! uwielbiam najbardziej startowac i ladowac

nie ma sie czego bac
samoloty to najzadsze wypadki komunikacyjne

moja kolezanka swoja mame (Pani ponad 70 lat) zaczeła brac na wakacje zagranice i uwierzcie ze babcia uwielbia latac!!

hehe Larvunia dałabyś radę:-) ja miałam takiego stresa jak pierwszy raz leciałam zę sie pożegnałam ze wszystkimi:-) że sie już nie zobaczymy itp:-) ale nie było tak źle:-)
a ja jak leciałam pierwszy raz to sie smialam do rodziny ze wazne by Al-kaida nie porwała samolotu

Mirka dzięki. Dzisiaj kupię ten lioton. Jeszcze zapytam w aptece, czy nie ma przeciwskazań do stosowania w czasie ciąży... skoro Lilce lekarz zabronił...![]()
Bira uzasadnienie mojego lekarza było takie ze to zawsze jest chemia.....i ze jak mam obrzeki to unikac tego tamtego i takie tam

dzień dobry,ja tylko sie przwitam
dzien dobry :-)
Lilka
masz racje, zalatw te sprawy, bo bedzie to nad Toba wisiec ciagle.
Mysle, ze jak nie widac po Tobie ciazy, to raczej nikt nie bedzie pytal;-)
Ja pierwszy raz lecialam samolotem do Hiszpani , 2 dni potem byly zamachy w USA i balam sie wracac;-)
masz racje, zalatw te sprawy, bo bedzie to nad Toba wisiec ciagle.
Mysle, ze jak nie widac po Tobie ciazy, to raczej nikt nie bedzie pytal;-)
Ja pierwszy raz lecialam samolotem do Hiszpani , 2 dni potem byly zamachy w USA i balam sie wracac;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
kurde mamcie a ja miałam niespodziewaną wizytę teściowej

najgorsze że mi weszła nawet do sypialni w której drzwi były zamkniete

najgorsze że mi weszła nawet do sypialni w której drzwi były zamkniete

sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
czas obiadek mężusiowi zrobic..ja dziś bezmięsnie i szybko:-) ziemniaczki i kalafiorek:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Larvunia dawaj troche

okropna jestem wiem
hehe

okropna jestem wiem

hehesabina a prosze Cie bardzo
Mam tego caly gar. Nie wiem dlaczego ale gotuje mi sie zawsze wiecej 
to tez bardzo szbka potrawa. Mi zajelo doslownie max 20 min. Cycki z kury kroje w kawalki, wrzucam do gara razem z warzywami po chlopsku (mrozonka z torebki), dusze ok 8-10min i jadzonko gotowe! Aaaa no ryz miedzyczasie gotuje na kostce rosolowej ;-)
Mam tego caly gar. Nie wiem dlaczego ale gotuje mi sie zawsze wiecej 
to tez bardzo szbka potrawa. Mi zajelo doslownie max 20 min. Cycki z kury kroje w kawalki, wrzucam do gara razem z warzywami po chlopsku (mrozonka z torebki), dusze ok 8-10min i jadzonko gotowe! Aaaa no ryz miedzyczasie gotuje na kostce rosolowej ;-)
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dziekuje 
całego garczka nie musisz
wystarczy mały talerzyk

a tak wogóle ja też zawsze nagotuję jak dla 5 osob:-) i potem mężuś sie wkurza że tyje przezemnie:-);-)
a co mu bedę żałować:-) nie mogę sama grubnąć

całego garczka nie musisz
wystarczy mały talerzyk

a tak wogóle ja też zawsze nagotuję jak dla 5 osob:-) i potem mężuś sie wkurza że tyje przezemnie:-);-)
a co mu bedę żałować:-) nie mogę sama grubnąć

Podziel się: