reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Witajcie
Ja też co chwila jakieś schizy zaliczam :zawstydzona/y:jak maluszek ma gorszy dzień i mniej się wierci to już się martwię potwornie,a jak znowu wierci się dużo to też się zamartwiam czy aby na pewno wszystko w porządku. Mój mąż to chyba ze mną zeświruje, jeszce tylko kilka tygodni, przeraża mnie to coraz bardziej. Momentami chcialabym zatrzymac czas a momentami brzuchol tak mi ciąży i ledwo się kulam że chcialabym się już "rozpakowac"
Zwariowa c mozna z tymi swoimi myślami :tak:

Hanus78 melduj nam sie tu szybciutko po powrocie od gina

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco, trzymajcie brzucholki do gory:happy2:

reklama
żaneta a masz termin cc czy po prostu czekasz co się wydarzy ?

dziewczyny, nie nerwowo, nie wmawiajcie sobie nic.
wszystko będzie dobrze.

czekam na wieści od Monik75

Ja wróciłam do domu. Zostałam gruntownie zbadana i w środku wszystko ok, ale macica już trenuje. Lekarz mi powiedział, że jeszcze w październiku urodzimy... Kolejna wizyta za 2 tygodnie, o ile coś prędzej się nie przydarzy. Obyśmy wytrzymali.

Ciekawe co u Monik, wcale się nie odzywa. Ale pewnie jest szczęśliwa ze swoją Dzidzią :)

No i Asteria. Może by do niej smsa posłać??

To mamy drugą listopadóweczkę rozpakowaną:tak: Super że wszystko dobrze:-D

Ja po pierwszym dnniu zwolnienia;-) byłam na zakupach, trochę posprzątałam w domu i niewiele odpoczełam... jutro jadę do lekarza i będę odpoczywać:-)

Rety :szok: ale wiadomości!
Serdeczne życzenia dla Monik i jej córeczki! Dużo zdrówka dla maleństwa i mamusi - oby jak najszybciej wróciły do domku :tak:
Żaneta - Tobie również żyzcę dobrego samopoczucia. Jeszce trochę wytrzymasz :tak:.
Niki - a ty z pracy do pracy normalnie... ale tak bedzie tylko przez pierwszy tydzień, potem już wyluzujesz i brzuszkiem na boczku odpoczniesz ;-).
Gabi - super że w końcu udalo się pojechqać po ciuszki :tak:. Koniecznie załącz zdjecia Twoich śliczności.
Anetko - Jak tam Kubuś? Trochę się o niego martwię. Napewno wszysko będzie wporządku. Daj znać jak będziecie po konsultacji.
A ja dzisiaj uszyłam zasłonę żagiel. Wyszła nienajgorzej... Jeszcze koło ratunkowe i pufa. Cały czas szukam. A pozatym byłam jeszce na ostatnich dzieciowych zakupach (bo już nie mam szlabanu :tak:) Ale o tym na właściwym watku!
Pozdrawiam Was serdecznie!

:-)Ja też mam dziś dobry dzień otóż, miałam dziś obronę pracy magisterskiej- stres taki że nie da się opisać, ale jak mnie dziekan zobaczył to się uśmiechnął i kazał się nie denerwować no i od dziś jestem mgr ( oczywiście musiałam odpowiedzieć na pytania), bardzo się cieszę:-)

reklama
Do góry