Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
cuż to cieężka sprawa... więc pozostało zakasać rękawy i głowa do góry dasz radęNIKI - dzieki kochana.....Niestety musze liczyc na siebie. Cala rodzina M mieszka w Warszawie i nikt tutaj nie przyjedzie, kazdy pracuje i ma swoje sprawy....A juz tesciowa to raczej jest najmniej skora do pomocy.....Moja rodzina w Chorzowie, tutaj nie mamy nikogo.....Rozmawialam z M, prosilam, ale on twierdzi ze nie ma innego wyjscia....Musze dac rade i tyle......tylko jest mi tak strasznie źle :-(
Masz racje AGUS - nie ma innego wyjscia....Podejslij troszke slonka do Wroclawia....;-)
LUNIA - walnij zwolnieniem w twarz Twojemu szefowi bo to jest jakis niepowazny czlowiek![]()
Chorzowianki jak sobie coś postanowią to na uszach staną ale będzie tak jak chcą
aż sie miło robi jak tak przez okna zagląda (pomijam fakt że przydałoby sie umyć
) 

. Kochana jednak dasz radę, bo juz się nie tylko ja przekonałam o Twojej sile na forum jaką w sobie masz, wiem, że ci trudno, ja nie wiem co miałabym zrobić bez wsparcia z jakiej kolwiek strony, mam na kogo tu liczyć więc trochę jestem spokojna,a twoja sytuacja nie jest wesola jak coś się poprzesówa, ale zobaczysz, że będzie dobrze, musi być, jestem dobrej mysli
.

I myślę o Tobie!!!