reklama
nik_i
Entuzjast(k)a
Już nie długonik_i zazdroszcze....

A ja jestem przeszczeńśliwa bo wiecie co JUNIOROWI ODPADŁ KIKUT

Tajchi
Fanka BB :)
oj ile tu sie działo od wczorajszego popołudnia...
niki super,ze juz pępuszek odleciał
dziewczyny musze sie chyba zaopatrzyc w ten Oilatum, jeszcze tutaj u nas poszukam cos dla niemowlaczka do kąpieli ale z tego widziałam to przed wszystkim sa tutaj oliwki /johnson&johnson bed time i do kapieli nic takiego typowo nawilżającego nie widziałam
Tym moim tesciom bede musiała chyba bagaż do kupic bo sie nie zabiora do samolotu z tymi moimi zakupami z Polski

niki super,ze juz pępuszek odleciał
dziewczyny musze sie chyba zaopatrzyc w ten Oilatum, jeszcze tutaj u nas poszukam cos dla niemowlaczka do kąpieli ale z tego widziałam to przed wszystkim sa tutaj oliwki /johnson&johnson bed time i do kapieli nic takiego typowo nawilżającego nie widziałam
Tym moim tesciom bede musiała chyba bagaż do kupic bo sie nie zabiora do samolotu z tymi moimi zakupami z Polski

Czesc dziewczyny :-)
NASZ MIESIĄC SIĘ ROZPOCZĄŁ!!!! :-)
Tu juz tyle wydarzylo......
A bedzie sie dziac jeszcze wiecej 

NIKI - no to wznosze toast soczkiem jablkowym - pepkowe musi byc
Mojemu Kubusiowi tez szybciutko odpadł - w 4 dobie....oby teraz tez tak szybko było....
TAJCHI - tego Oilatum to w aptece szukaj
Widze ze przed tesciami postawilas powazne zadanie 
NASZ MIESIĄC SIĘ ROZPOCZĄŁ!!!! :-)
Tu juz tyle wydarzylo......

NIKI - no to wznosze toast soczkiem jablkowym - pepkowe musi byc

Mojemu Kubusiowi tez szybciutko odpadł - w 4 dobie....oby teraz tez tak szybko było....
TAJCHI - tego Oilatum to w aptece szukaj

Tajchi
aneta moi teście to już cała listę mają co maja mi przywieść, z reguły potem w Londynie tez znajduję takie same lub podobne odpowiedniki różnych rzeczy dla małego, ale co polskie to polskie,mam większe zaufanie do polskich produktów
zreszta nie tylko rzeczy w większości przywozimy z Polski lub kupujemy w polskich sklepach również i zywność bo ta angielska jest fuj......

No fakt nasz miesiąc sie rozpoczał

zreszta nie tylko rzeczy w większości przywozimy z Polski lub kupujemy w polskich sklepach również i zywność bo ta angielska jest fuj......

No fakt nasz miesiąc sie rozpoczał

Kiriam
Zadomowiona(y)
Witam Was serdecznie!
Wczorj wrócilismy do domku
! Stasiu jest super :-):-):-). Grzeczniutki nie płacze dużo, ale lubi się przytulać i jeść (wzasadzie mógłby na okrągło) . Wczorajszy dzień w szpitalu mieliśmy trochę nerwowy bo nie było wiadomo czy wyjdziemy z powodu bilirubiny, ale naszczeście badanie z krwi wyszło dobrze i nas wypuścili. Narazie napisałam króciutko, nie zdążyłam jescze nadrobić zaległości, ale zaraz to zrobię. Jeszcze raz was serdecznie pozdrawiam. Buziaczki!!!!
Wczorj wrócilismy do domku

reklama
Tajchi
Kiriam super wiadomości, dobrze,że ta krwią się wszystko wyjasniło, ważne, że Staś zdrowy i że Ty sie dobrze czujesz ZAZDROSZCZĘ CI 

niki az tacy kumaci to nie są,
ale jak im sie napisze czarno na białym to wiedza co musza zrobić, ale ogólnie nie narzekam super teście mi sie trafili

niki az tacy kumaci to nie są,

Ostatnia edycja: