podtexciara
Początkująca w BB
Dzięki tym, które szukały, może ktoś inny znajdzie
pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
lipa. Byliśmy wczoraj wieczorem z mężem na spotkaniu ze znajomymi , ale było super, nawet człowiek sobie nie zdaje sprawy jak bardzo brakuje takich spotkań. Dzisiaj jestem naladowana energią i moge góry przenosic hehe 
Pozdrawiam

... trochę to uciążliwe karmić co 15 min po 5 min ... ale jak on spojrzy na mnie tymi oczami i woła guuuuuu gaaaaaa to mi serce mięknie .... 
. wkurzyłam sie bo pomyślałam ze antybiotyk itp, itd. W dodatku w niedzielę mieliśmy urodziny siostrzeńca i nie wiedziałam czy jechać100km, czy się w domu kurować. Wprawdzie rano gorączki już nie miałam ale czułam się słabo, było mi gorąco. Ale że w domu siedzieć nam się nie chciało, to pojechaliśmy. Tam było całkiem fajnie , zwlaszcza że zobaczyłam rodzinę.
. Za to dzisiaj ran owstał i posprzątał bo ja w sobotę przez tą chorobę nie miałam siły.
Nie obudził się. Mam nadzieję, że tam pośpi.
cudnie to wygląda.
Ja boję się iść do kogoś z Anią, bo nie wiem, co jej wpadnie do głowy. Ostatnio bywa marudna w domu mam przynajmniej jej ulubione zabawki i potrafię ją czymś zająć
pozdrawiam serdecznie i przepraszam ze tak malunio sie odzywam,