reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

reklama
Hanus to chyba i zapowiedz zebow i skok rozwojowy :-( dla poprawienia humoru dodam ze taka sytuacje bedzie trwala przynajmniej jeszcze z 3tyg :szok:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

Dzieki za życzenia zdrowka dla mojej Julci, niestety prawie nic sie nie poprawiło . Do nas wróciła zima, napadało sniegu , teraz pada deszcz:crazy: lipa. Byliśmy wczoraj wieczorem z mężem na spotkaniu ze znajomymi , ale było super, nawet człowiek sobie nie zdaje sprawy jak bardzo brakuje takich spotkań. Dzisiaj jestem naladowana energią i moge góry przenosic hehe :-D:-D Pozdrawiam

A u mnie dzisiaj goście byli. Mateuszek zafascynowany :-)
Ale kolejny dzień rzadkie, strzelające kupki robi. Ale dzisiaj już mniej - może się poprawiło.
Pogoda nie do spacerów - jak wstaliśmy to biało za oknem, a w związku z goścmi to nawet na spacer nie próbowaliśmy iśc :baffled:

Witam Mamuśki z rana :-)

U nas pogoda fatalna pada szaro buro aż się nie chce nosa spod kołdry wystawiać :-(. Wszystkim chorym dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia !!!:tak:

U nas jak narazie wszystko dobrze, tylko ostatnio Młody posiadł nową umiejętność, zaczepiania mnie jak go karmię, akurat wtedy ma ochotę dyskutować. Więc jak z nim zaczynam gaworzyć to za pół godziny znów z cysiem na wierzchu jestem :dry:... trochę to uciążliwe karmić co 15 min po 5 min ... ale jak on spojrzy na mnie tymi oczami i woła guuuuuu gaaaaaa to mi serce mięknie .... :zawstydzona/y:

Miłego Dnia Kochane :-):-)

Cześć dziewczyny!
Myślałam że się rozchoruję ale chyba mnie ominęło. W sobotę wieczorem bolały mnie wszystkie mięśnie i miałam gorączkę 37,7:szok:. wkurzyłam sie bo pomyślałam ze antybiotyk itp, itd. W dodatku w niedzielę mieliśmy urodziny siostrzeńca i nie wiedziałam czy jechać100km, czy się w domu kurować. Wprawdzie rano gorączki już nie miałam ale czułam się słabo, było mi gorąco. Ale że w domu siedzieć nam się nie chciało, to pojechaliśmy. Tam było całkiem fajnie , zwlaszcza że zobaczyłam rodzinę.
Po powrocie pokłóciłam sie z M bo on oczywiście zawsze z imprezy musi wyjść ostatni:wściekła/y:. Za to dzisiaj ran owstał i posprzątał bo ja w sobotę przez tą chorobę nie miałam siły.

A wiecie co teraz zrobiłam? Iguś w trakcie spania zaczął popłakiwać. Dałam mu cycka i spał dalej. Więc ubrałam go i wyniosłam na balkon. :tak: Nie obudził się. Mam nadzieję, że tam pośpi.

Cześć mamuśki ;-)
Aga111 u nas pogoda paskudna i mój Rysio też weranduje się na balkonie a ja mam chwilke wolnego :tak:
Carol_ka u nas podobnie jest podczas jedzenia, ciumka ciumka cycusia a za chwilę mu się przypomni że można na mamusię popatrzyć i poguglać :-D cudnie to wygląda.

A mój synuś wczoraj po spacerze z tatą przywiózł mamusi kwiatuszka w wózku :-) z okazji dnia kobiet, bardzo milutko.

Pozdrawiam gorąco w te chłodne i pochmurne popołudnie

Bry:-)
My też w czasie brzydkiej pogody głównie werandujemy, tym sposobem mam trzy godzinki dla siebie.
Ania natomiast podczas karmienia uwielbia oglądać tv ;-)Główka jej chodzi na osi cycuś telewizor:-D
Ja nadal kaszlę i mam chrypkę na szczęście nie mam już gorączki.
Aga a jak Twój synek zachowuje się podczas wyjść do znajomych:confused:Ja boję się iść do kogoś z Anią, bo nie wiem, co jej wpadnie do głowy. Ostatnio bywa marudna w domu mam przynajmniej jej ulubione zabawki i potrafię ją czymś zająć

Hej mamuski,bardzo malo zagladam na nasze forum,moj maly jest strasznie marudny,tak jak u Was cycus co 15 minut po 5 minut,rece na chwilke,lezenie na chwilke,zabawa na chwilke,czasami mam dosc,ale jak tylko sie usmiechnie to sily wracaja,ma taki szeroki usmiech,przy jedzeniu tez mnie zagaduje,usmiecha sie,ale mam problem bo strasznie mnie gryzie i mam obolale sudki,czy Wasze babelki tez Was gryza ???:baffled:pozdrawiam serdecznie i przepraszam ze tak malunio sie odzywam,:blink::blink:

reklama
P1010549mattt.jpg

P1010586synnn.jpgjest taki kochany.

Do góry