Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
pewnie przez wczorajsze szczepienie. Dzisiaj od rana buzia mu sie nie zamyka , gaduła mała 
. Jako że pisałyście wcześniej że może i tydzień nie być kupy to postanowiłam drugiego na razie mu nie wkladać. A po 18 niespodzianka- jest kupa
. Tak więc na razie ulga.
. Wogóle tego dziadostwa nie widać. Jak kładę go obok to wreszcie leży jakiś czas i się bawi. Ale zamiast grzechotek lubi trząść w pałąki, wtedy wszystkie na raz się trzęsą. Ma jeszcze taki plastkikowy pałąk z zabawkami tylko że bez maty. I ten przysuwa sobie i jego nogi bierze do buzi.
.

;-):-)
Mam nadzieję, że mała nic ode mnie nie załapie.Do tego mam jakby mniej pokarmu wczoraj wieczorem nakarmiłam Anię a ta po jedzeniu w ryk, nie wiedziałam co się dzieje.Ponieważ szukała zrobiłam butlę i zjadła 120
Po raz pierwszy zdarzyło się coś takiego:-( Dzisiaj po moim karmieniu podałam jej butlę to już nie chciała. Może wczoraj to był tylko incydent, oby.