Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja biorę ascofer 2x2 . skutków ubocznych nie widzęJa tez walcze z niedokrwistoscia, dziewczyny ktore biora zelazo, mam pytanko: jaka dawke w sumie dziennie bierzecie? Bo ja odstawilam calkiem ten cholerny Ascofer, zle sie po nim czulam, i teraz biore takie angielski specyfik w plynie, ale on ma mniej zelaza.

mi gniazdowanie zdeydowanie nie przeszlo....chcialabym juz skonczyc pokoik malej a nie moge bo jeszcze pare rzeczy brakuje....chociaz ostatnio tez mam mniej energii to puchniecie nie pomaga....ale ciagle sobie powtarzam...juz niedlugo....juz niedlugo....![]()

Uwaga! Uwaga!
Słyszałyście kiedyś o tym że brzuszka nie powinno się zbyt często dotykać?????? Szczególnie na dole!
Że podobno z to pobudza skurcze...? Że zbyt często dotykany brzuszek przyzwyczaja się do tego podrażniania i później trudniej się rodzi...??
Ja jestem zszokowana tą informacją bo zawsze myślałam ze brzuszka należy dotykac żeby łapać lepszy kontakt z dzieckiem itd, a taką informację znajoma dostała od swojej ginekolog!!

. Powiedziały że to pobudza skurcze

. Nie wiem, na ile to prawda, zakładam że wiedzą co mówią, bo i niby jaki miałyby interes...Staram się mniej głaskać, przykładam po prostu rękę...