Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ja zaczęłam się z nim kłócić, że jestem w ciąży i nie mogę pozwolić, żeby coś mi uciskało na dolną część brzucha. A ten do mnie: proszę pokazać zaświadczenie. To ja do niego, że nie dostałam czegoś takiego. Następnie poprosił mnie o dowód mówiący o tym, że jestem w ciąży!!! Pokazałam mu zdjęcie testu ciążowego, nie uwierzył. Musiałam zadzwonić do mojego gina!!! Matko kochana... Później przepraszał mnie za to całe zamieszanie.
Mają chłopaki mało kasy to trzepią mandaty za byle co 
))))))))

oj mądra to kobieta była 
Ja zapinam pasy zawsze , uważam tak jak Kasiiula, że jak odpowiednio ustawi się fotel to nic mnie nie uciska. Nie wiem jak będzie w bardziej zaawansowanej ciąży, bo w sumie kogo bym nie spytała i gdzie nie czytała, to ponoć dla bezpieczeństwa lepiej zapinać. nie mam jednak pojęcia co o tym sądzić!
gosiaczekkkk super cudne wieści! bardzo się cieszę i idę podejrzeć Twoje maleństwo ;-)
YEEEEEEEEEEE mój potworek albo potworzyca ma 2,5 cm))))))))
Widziałam główkę i pseudonóżki
Czy Was ciążówki też tak bardzo bolą wnętrzności po badaniu ???
Ja nie wiem czemu , ale mnie boli brzuch okropnie jeszcze około doby od badania. I tak za każdym razem.
Tylko będąc w ciąży tak mam i nie omieszkałam doktorkowi powiedzieć o tym, zresztą widział jak się wykrzywiam
![]()