xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
kurcze dziewczyny brzuszek mnie boli...jak na @... ale nie nastawiam sie, ze to jakis znak....
3mam kciuki zeby to jednak bylo to

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze dziewczyny brzuszek mnie boli...jak na @... ale nie nastawiam sie, ze to jakis znak....

Kto wie..ale mnie też często boli i nic..kurcze dziewczyny brzuszek mnie boli...jak na @... ale nie nastawiam sie, ze to jakis znak....
mnie tez tak często boli, dziś to bardzo często...i nic! ale może u ciebie podziałakurcze dziewczyny brzuszek mnie boli...jak na @... ale nie nastawiam sie, ze to jakis znak....
dzieki...3mam kciuki zeby to jednak bylo to![]()
Kto wie..ale mnie też często boli i nic..
no mnie tez ale dzis troche bardziej niz zwylke...ale i tak nie robie sobie nadzieji...co ma byc to bedzie....mnie tez tak często boli, dziś to bardzo często...i nic! ale może u ciebie podziała))

Wiadomo, swoje trzeba odstać w korkach ale i tak szybciej i wygodniej chyba.. Niech mnie w nos pocałuje.dzieki.....juz tak czekm i czeka na ten porod, ze przestaje wierzyc z on kiedys nastapi....Katrenki, pociesz się, że na tym etapie ciąży to baaaardzo prawdopodobne:-)
I uniknęłabyś tego nieszczęsnego masażuJakby co, to trzymam kciuki..

Raczej już się nie wchłonie;-);-);-) A wyjść jakoś musi![]()

no tak..co racja to racja....