reklama

Listopad 2009

TO JA MOŻE ZACZNE:

Pass barbarzyństwem jest porzucanie niemowląt, głód na świecie, niewolnictwo, sprzedaż dzieci i kobiet, wycinanie lasów deszczowych... a nie kolczyki u dziewczynki!
Kolczyki to zatem tylko ekscentryczna decyzja ekscentrycznej mamy. Dziecko mogło mieć o wiele gorzej, a jest zadbane, najedzone i wykąpane i to się liczy. :-):-):-):-) Dotarło?:-):-):-)

a to jest prawdziwy przyklad na relatywizowanie rzeczywistosci. Oczywiscie wszystko w zyciu jest relatywne. Dla mnie dbanie o potomstwo do podstwa godnosci czlowieczej podane przez ciebie dzialania to przestepstwa.

Barbarzynstwo to cos czego przy obecnej wiedzy i swiadomosci robic nie powinnismy, i raz jeszcze - ale to do kolejnej Pani - kiedys robiono wiele rzeczy, co nie oznacza ze nalezy je robic teraz.

Kurcze jak sie robi normalnie i ciekawie to ja na spacer musze :(

ps: ekscentryczny to był Andy Warhol, ale o nikomu nie przekłuwał uszu...

Ostatnia edycja:
reklama
Barbarzynstwo to cos czego przy obecnej wiedzy i swiadomosci robic nie powinnismy, i raz jeszcze - ale to do kolejnej Pani - kiedys robiono wiele rzeczy, co nie oznacza ze nalezy je robic teraz.

nie musisz pisac ogólnikowo bo wiem ze to do mnie a stwierdzeniem "do kolejnej Pani" poczulam sie zlekceważona ... jezeli kierujesz swoja wypowiedz to kierują ja do osob konkretnych bo to nie pierwsza wypowiedz tego typu ...
bo niby taka odważna jesteś ....

nie musisz pisac ogólnikowo bo wiem ze to do mnie a stwierdzeniem "do kolejnej Pani" poczulam sie zlekceważona ... jezeli kierujesz swoja wypowiedz to kierują ja do osob konkretnych bo to nie pierwsza wypowiedz tego typu ...
bo niby taka odważna jesteś ....

łojezu Kasiulla :) po prostu nie chciało mi się wychodzić i edytować jeszcze raz tak to było do ciebie :))) gwoli jasności.

naprawde musze leciec...

jej jak nam sie pogoda popsuła, chyba zwariuje :-(
mała lezy w boxie gada jak najęta :-) a ja znowu nie mam co do roboty wsyztsko zrobione, posprzatane poprane itd... moja bratowa(przyszła) dzisiaj obiad gotuje, jakies gołąbki meksykańskie no więc już wogóle nie mam co robic :-)
w niedziele przyjezdza moja teściowa, przywiezie troche smakołyków z pl, i nasze zdjęcia na ściane z sesji Amelkowej :-D

powiedzcie mi bo u nas w sklepie nie było jabłuszka tylko banan w słoiczku od 4 miesiecy moge spróbowac dac jej banana?

A ja wyraze moje ostatnie zdanie na ten temat. Jesli komus nie podoba sie atmosfera na forum i panujace tu zasady to po jaka cholere tu przychodzi?? Zeby tylko szum robic? I zasmiecac forum niepotrzebnymi postami? Tu chodzi o to aby rozmawiac na temat dzieci, a nie narzucac swoje zasady komus innemu na sile.

Dziekuje za uwage.

jej jak nam sie pogoda popsuła, chyba zwariuje :-(
mała lezy w boxie gada jak najęta :-) a ja znowu nie mam co do roboty wsyztsko zrobione, posprzatane poprane itd... moja bratowa(przyszła) dzisiaj obiad gotuje, jakies gołąbki meksykańskie no więc już wogóle nie mam co robic :-)
w niedziele przyjezdza moja teściowa, przywiezie troche smakołyków z pl, i nasze zdjęcia na ściane z sesji Amelkowej :-D

powiedzcie mi bo u nas w sklepie nie było jabłuszka tylko banan w słoiczku od 4 miesiecy moge spróbowac dac jej banana?
powiem szczerze że zaintrygowałaś mnie tymi gołąbkami :tak: czym się różnią od zwykłych?? bo może się skusze i zrobię ;-)

Dziunka rusz tyłek na spacer :-D:-D:-D dotleń się :-Dżebys glupot nie wypisywała:-D
To zart oczywiście :-D:-D:-D:-D:-Dżeby się nowa dyskusja nie potworzyła że obrażam dziunkę:-D:-D

Ok ja lecę z Igorkiem:-)

od dawna to sie robi i pierwszy raz spotkałam sie z taka opinia ... ale co osoba to opinia ....
Ja pierwszy raz zobaczyłam 3 miesięczne dziecko z kolczykami.
ps przekłuwanie "uszu", a nie "uszów"

Wczoraj widziałam w tv jak matka trzymała 37-letniego syna w metalowym kojcu. Znaleziono przy nim butelkę ze smoczkiem. Ważył (a raczej zwłoki ważyły) ok. 25-30 kg.
Kazda z nas wychowuje dziecko tak jak potrafi najlepiej i wlasnie MA PRAWO decydowac co jest dobre a co nie. I nikt nie ma prawa tego negowac a jedynie moze wypowiedziec sie ze mysli inaczej, ale nie atakowac.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Dziunka rusz tyłek na spacer :-D:-D:-D dotleń się :-Dżebys glupot nie wypisywała:-D
To zart oczywiście :-D:-D:-D:-D:-Dżeby się nowa dyskusja nie potworzyła że obrażam dziunkę:-D:-D

Ok ja lecę z Igorkiem:-)

Hahaha raczej do lekarza.

p.s. spoko, juz sie nie dam sprowokowac choc widze ze niektorym na tym zalezy ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry