NO MNIE TEŻ POCIESZYŁYŚCIE:-):-):-) że nie tylko ja takie pomysły miałam, co do dziar to ja bym sobie też coś jeszcze naskrobała-mój tatuaż nie jest w miejscu bardzo widocznym jak chcę żeby go było widać to widać a jak nie to nie- swoją drogą mam go już 5 lat a rodzice dalej o nim nie wiedzą

a teraz zastanawiam się czy sobie na stopie czegoś nie zrobić bo mi się strasznie podoba a mam taką możliwość w okolicach czerwca i się zastanawiam...

ja też już się nie mogę doczekać spacerówki ale jeszcze poczekam tak do kwietnia- o ile wytrzymam:-):-)
Ja mam na stopie, tuż nad dużym paluchem. Miejsce bolesne (w trakcie robienia) ale sympatyczne. Nie znam za wiele osob ktore maja obrazek w tym miejscu.
Odpowiadam Kasiulla tobie:
po 1 Mary masz racje !! moim zdaniem Passingby rownież prowokujesz ... jak nie zgadzasz sie z jakaś wypowiedzia odrazu szukasz zaczepki do awantury słownej ...
Tak, przyznałam się do tego że prowokuje - żeby choć cień dyskusji tu był...
po 2 to jest wątek zdjeciowy wiec przeneiscie sie chociażby na listopad ...
Już
po 3 mając córe tez bym przekuła uszy no moze nie w 3 miesiacach ale okolo roku tak !
kazda matka wie co najlepsze ...
Pamiętasz atrykuł o tej matce która zagłodziła swojego syna???? Też uważasz że wiedziała co dla niego najlepsze???
To tak na marginesie, a naprawdę to skoro tak, to po co w ogole dyskutowac???????? może watek należy zamienić na: informuję co zrobiłam, nie wolno komentować!
ale to nie jest temat zeby znow obrazac kogos ...
a passingby ... a powiedz co masz na mysli o tym lizusostwie ? bo nie zrozumialam ...
Mam na myśli to że odnoszę wrażenie że słowa kilku pań są święte, a reszta może się nie wypowiadać a jeśli się wypowie to w jedynie słuszny sposób (zawiewa komuną

)
i co dziwne czemu zawsze gdzie jakies sprzeczne opinie to tam najwiecej do powiedzenia masz ty passingby ... ?
Bo mam odwagę się nie zgodzić. Zawsze byłam mało konformistyczna, a chciałabym być nonkonformistyczna (ale tak sie nie da niestety), jeli mam sowje zdanie to je wygłaszam nawet jeśli wiem że nie będzie ono należało do popularnych, albo po cichutku część osob się zgodzi, ale nie odezwie.
Już kilka dziewczyn napisało co myśli o tym forum, jak bardzo nie da się na nim dyskutować, jak jest dzieki temu nudne i niefajne. Zaraz potem te osoby znikały, więcej się nie odzywając a szkoda. Pare razy proponowano mi podobna decyzje (superowano zeby juz dala sobie spokoj i poszla w sina dal), ale ja sie swietnie tu z Wami bawię
Do Mary:
Jak juz powiedzialam dla mnie temat jest zamkniety....
Tylko jak tak dalej pojdzie to albo forum przerodzi sie w aree gladiatorska albo ktos sie zmieni albo dostanie bana.... i to zadna grozba ale realne trzy warianty najblizszej przyszlosci...
Naprawde smuci mnie twoja postawa.
koniec
kropka
Moze dostane bana, moze tu sie w koncu zacznie dyskusja moze...
Mary smucic cie moze postawa Soni w przyszlosci nie moja a forum. To juz drugi raz jak czytam takie zdanie, niezwykle manipulacyjne, majace zawstydzac a kierowane do osob/osoby ktora nie chce swietego spokoju, i dla swietego spokoju nie schowa swojego zdania do kieszeni. Bo chyba nie chcesz mi powiedziec ze dla swietego spokoju nie chowamy to swojego zdania do kieszeni?