reklama

Listopad 2009

reklama
trzeba było ją zjeśc póki była esczez świeża...

Dobrze że jej nie zjadlas ona jakas trefna byla.
Trzeba bylo meza wyslac na spacer i inhalacje, oni wola takie konkretne zadania, niz zagadywanie i "meczenie" sie z dzieciakami w domu. Jak to ostatnio w telewizji mowili: ojcostwo nie konczy sie na poczecie :)

Dobrze że jej nie zjadlas ona jakas trefna byla.
Trzeba bylo meza wyslac na spacer i inhalacje, oni wola takie konkretne zadania, niz zagadywanie i "meczenie" sie z dzieciakami w domu. Jak to ostatnio w telewizji mowili: ojcostwo nie konczy sie na poczecie :)
taaa tylko mój "obłoznie" chory, lezy w łózku

Kilolek nie wiem co Ci napisac... Co do pracy to wciaz zyjemy w kraju gdzie matka co najwyzej ma byc przy garach , bo w pracy nie ma sie co pokazywac majac male dzieci. Cóż... cywilizowany kraj ? Co do faceta... to takie typowe standardowe zachowanie... niestety. Mogłabym dziś na rodzie męskim psy wieszać , ale z aktualnym nastrojem wolę tego robić , bo jeszvze będę musiała odszczekać:)

taaa tylko mój "obłoznie" chory, lezy w łózku
współczuje nie ma gorszej rzeczy niż chory facet :tak: , mój to zawsze jest umierający i nic nie może takie biedactwo jest zawsze słabe :szok: a mąż mojej koleżanki to jak jest chory a ktoś wpadnie do niej na chwilkę i rozmawiają to on ciągle wzdycha u to tak głośno żeby wszyscy słyszeli :-D:-D bo on przecież chory :-D

butterfly27,producent zaznaczył na ulocce, żeby stosować krótkotrwale, w razie wystąpienia ostrych stanów. Ja posmarowałam wczoraj małej, bo była bardzo marudna, dzisiaj juz był spokój, także odpuściłam. Może skonsultuj z pediatrą stosowanie. Ja też chciałam tak profilaktycznie, ale po przeczytaniu ulotki stwierdziłam, że będę smarowała w momencie, gdy małą faktycznie będzie męczyło (będzie marudna i będę widziała, że przy tym wszytsko wciska do buźki ;-)

Kikolku, ja również jestem w podobnej sytuacji, tzn. też będę musiała szukać pracy...... Głowa do góry:-)

Moj na szczescie nie narzeka, a wrecz mnie tym wkurza, bo chory jest czasem strasznie ale i tak wszedzie łazi bo na dupie usiedziec 5 min nie potrafi:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry