Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gdzieś ty tego swojego znalazła????????????????????? twój facet to skarb normalnie!!!111

Ja bym wolala zeby czasem ze mna w domu spokojnie posiedzial, ale nie, ciagle gdzies łazi - do sklepu, do auta odkurzyc, do sasiada pogadac niby o czyms waznym itd i jeszcze tylek mi truje aby do kogos na goscine jechac, gdzie tez nie siedzi a ciagle gdzies łazi 

)co chila jakies choroby wymysla...jak juz zaczyna to mi sie slabo robi...a jak go w koncu cos naprawde boli to ja mu i tak juz nie wierze bo ciagle steka.....teraz to juz robi to dla beki bo wie, ze mnie to wkurza....

nie słyszałam o takim obowiazku ...Kilolku, ja bym Cie z chęcią przyjęła do pracy... Wiesz, dla pocieszenia: chroni Cię prawo. Pracodawca ma psi obowiązek przedłużyć Ci umowę po macierzyńskim przynajmniej na 3 miesiące. Jeżeli tego nie zrobi, możesz do sądu pracy się odwołać.
Kilolku, ja bym Cie z chęcią przyjęła do pracy... Wiesz, dla pocieszenia: chroni Cię prawo. Pracodawca ma psi obowiązek przedłużyć Ci umowę po macierzyńskim przynajmniej na 3 miesiące. Jeżeli tego nie zrobi, możesz do sądu pracy się odwołać.
Kiloleknie słyszałam o takim obowiazku ...

Oj nie dobrze, to jest stan wyjatkowy jak facet lezy w lozku, oddaje poklony jestes WIELKA ze to wytrzymujesztaaa tylko mój "obłoznie" chory, lezy w łózku
skąd wy wiecie o tych wszystkich nowosciach, a to nawet ciekawe, o tych 3 miesiacach tez nie mialam pojeciaKilolek a ni chcesz skorzystać z prawa do obniżenia wymiaru pracy i wtedy przez 12 m-cy jesteś chroniona, co?
Współczuje!