reklama

Listopad 2009

reklama
gdzieś ty tego swojego znalazła????????????????????? twój facet to skarb normalnie!!!111

Nieeee...az tak rozowo to nie jest jak sie wydaje :-D:-D:-D Ja bym wolala zeby czasem ze mna w domu spokojnie posiedzial, ale nie, ciagle gdzies łazi - do sklepu, do auta odkurzyc, do sasiada pogadac niby o czyms waznym itd i jeszcze tylek mi truje aby do kogos na goscine jechac, gdzie tez nie siedzi a ciagle gdzies łazi :baffled::-D

moj to juz w ogole....hipochondryk...(chyba tak sie to pisze:-p)co chila jakies choroby wymysla...jak juz zaczyna to mi sie slabo robi...a jak go w koncu cos naprawde boli to ja mu i tak juz nie wierze bo ciagle steka.....teraz to juz robi to dla beki bo wie, ze mnie to wkurza....:-D

kilolek ty to bidulo dopiero masz ciezki tydzien co.....w koncu bedzie lepiej,,,,ja tam zawsze tak sbie staram sie mowic jak jest kiepsko....:-D

Kilolku, ja bym Cie z chęcią przyjęła do pracy... Wiesz, dla pocieszenia: chroni Cię prawo. Pracodawca ma psi obowiązek przedłużyć Ci umowę po macierzyńskim przynajmniej na 3 miesiące. Jeżeli tego nie zrobi, możesz do sądu pracy się odwołać.

Kilolku, ja bym Cie z chęcią przyjęła do pracy... Wiesz, dla pocieszenia: chroni Cię prawo. Pracodawca ma psi obowiązek przedłużyć Ci umowę po macierzyńskim przynajmniej na 3 miesiące. Jeżeli tego nie zrobi, możesz do sądu pracy się odwołać.

nie słyszałam o takim obowiazku ...
Kilolek
Z tego co wiem natalunia ma racje - zapytaj konkretnie Olicy....
Wiem ze male to pocieszenie ale przynajmniej bedziesz miala czas pracy poszukac...:sorry2:

taaa tylko mój "obłoznie" chory, lezy w łózku
Oj nie dobrze, to jest stan wyjatkowy jak facet lezy w lozku, oddaje poklony jestes WIELKA ze to wytrzymujesz
Kilolek a ni chcesz skorzystać z prawa do obniżenia wymiaru pracy i wtedy przez 12 m-cy jesteś chroniona, co?
Współczuje!
skąd wy wiecie o tych wszystkich nowosciach, a to nawet ciekawe, o tych 3 miesiacach tez nie mialam pojecia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry