• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

A my czekamy na zabka już prawie na wylocie i nic....
wczoraj myslalam ze mu go sama wyciagne, a dzisiaj slinienie i wpychanie wszystkiego na potege. Na szczescie dzisiaj go tak nie boli jak wczoraj, bo wczoraj to bylo straszne

reklama
Heheh, ja jak rzuciłam palenie to miesiąc pozniej w ciaze zaszlam hahahah.

A tak na powaznie to co lekarz to inna diagnoza wrrr.

Ja rzucilam palenie 2,5 roku temu i przytylam z 15 kg i nie moglam zajsc w ciaze. Musialam zgubic ten nadmiar kochanego ciala i dopiero jak wazylam 63kg to zaszlam uffffff, nawet w calej ciazy tyle nie przytylam co jak palenie rzucilam. Dzisiaj mam 67kg i jeszcze mi 4kg zostaly na zbyciu CHCE KTOŚ ?????????? hihihihi

Ja rzucilam palenie 2,5 roku temu i przytylam z 15 kg i nie moglam zajsc w ciaze. Musialam zgubic ten nadmiar kochanego ciala i dopiero jak wazylam 63kg to zaszlam uffffff, nawet w calej ciazy tyle nie przytylam co jak palenie rzucilam. Dzisiaj mam 67kg i jeszcze mi 4kg zostaly na zbyciu CHCE KTOŚ ?????????? hihihihi

Etna ja poprosze te twoje 4 kg ;-)

Hej dziewczęta ja się witam i zmykam. Coś kilogramy rozdajecie - ja też poproszę z 5 :)
Ja dziś standardowo wyjazd do W-wy po zakupki dla małego oczywiście, niunio z babcią. Miało być 3 h było 5!!! Torba pełna zakupów dla niunia oczywiście. Jak któraś jest z okolic W-wy polecam hurtownię w Starych Babicach-całą wyprawkę tam kupiliśmy, rzeczy tańsze niż na allegro :)
Synek już wykąpany i ululany a ja zmykam dokończyć oglądać film. Buziaki!

reklama
Dobry wieczór kobitki
My z Sonia powoli sie aklimatyzujemy na nowym miejscu. Lot super bo dołączyła do nas babeczka ktora sama nie chciala leciec, zeby pogadac i wogole no i na max'a pomogła mi z małą :tak:

Mam pytanie za 100pkt
Kojarzycie karte EKUZ - wyrabia sie taka jak wyjeżdza sie za granice zeby opieke zdrowotna miec...
no i my mamy takie karty wyrobione w Irlandii bo dla nas Pl to "zagranica"... ;-)
Powiedzcie mi (może kojarzycie) czy na ta karte dostanę tez recepty ze znizką??(mam na mysli mleko...) :confused::confused::confused:
Może macie kogo zapytac...?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry